Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Arlanda

First Hotel Arlanda Airport i Arlandastad, Stockholm, tilbyder 150 værelser. Vores standardværelser giver forretningsrejsende og konferencedeltagere samt ferierende den perfekte base. Vores superiorværelser er rummelige og passer godt til familier, der har behov for indbyrdes forbundne værelser. De er perfekt indrettet til dem, der er på udkig efter moderne faciliteter samt fred og ro. Værelserne har også en sovesofa, der passer til to voksne.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt, fra 536 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores standardværelser på 17 m² passer perfekt til dem, der gerne vil have en god nats søvn, plads til at arbejde og bredbånds-wi-fi. Værelserne er rummelige og er udstyret med en 160 cm bred dobbeltseng.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Superior Dobbelt, fra 626 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22,5 m²
Disse værelser tilbyder samme bekvemmeligheder som vores standardværelser, men er større og har en sovesofa til to voksne. Superior-værelserne er 22,5 m² og nogle har forbundne værelser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng samt sofa.

Superior Familieværelse, fra 626 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Vores 22 m² store familieværelser er velegnet til familier eller forretningsrejsende, der ønsker lidt ekstra plads. Værelserne er udstyret med to komfortable 90 cm brede senge og en sovesofa.
Seng og kapacitet
En 180 cm dobbeltseng og en sovesofa.

Standard Triple, fra 536 SEK

Værelset passer til:
Disse værelserne er rummelige og har to senge: en på 180 cm og en på 105 cm. Rummeligt for to personer og behageligt for tre personer.
Seng og kapacitet
En på 180 cm og en på 105 cm