Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Ophold i Arlanda

First Hotel Arlanda Airport i Arlandastad, Stockholm, tilbyder 150 værelser, herunder 75 standardværelser og 75 superior-værelser, og alle er udstyret komfortabelt og bekvemt. Vores standardværelser giver forretningsrejsende og konferencedeltagere samt ferierende den perfekte base. Vores superior-værelser er rummelige og passer godt til familier, der har behov for indbyrdes forbundne værelser. De er perfekt indrettet til dem, der er på udkig efter moderne faciliteter samt fred og ro. Værelserne har også en sovesofa, der passer til to voksne.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard, fra 846 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores standardværelser på 17 m² passer perfekt til dem, der gerne vil have en god nats søvn, plads til at arbejde og bredbånds-wi-fi. Værelserne er rummelige og er udstyret med en 160 cm bred dobbeltseng.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
standard dobbeltværelse

Superior, fra 727 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22,5 m²
Disse værelser tilbyder samme bekvemmeligheder som vores standardværelser, men er større og har en sovesofa til to voksne. Superior-værelserne er 22,5 m² og nogle har forbundne værelser.
Seng og kapacitet
En 180 cm dobbeltseng
standard dobbeltværelse

Superior Familieværelse, fra 727 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Vores 22 m² store familieværelser er velegnet til familier eller forretningsrejsende, der ønsker lidt ekstra plads. Værelserne er udstyret med to komfortable 90 cm brede senge og en sovesofa.
Seng og kapacitet
To komfortable 90 cm brede senge og en sovesofa.
superior twin værelse
tradeDoubler