Gå til hovedindhold

Arlanda

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel tæt på Arlanda lufthavn

First Hotels har et hotel tæt på Arlanda lufthavn, First Hotel Arlanda Airport. Hotellet er et moderne konferencehotel og et perfekt mødested for både forretningsrejsende og familier, der skal ud at rejse. Vores hotel i Arlanda tilbyder gratis shuttle-service til og fra Arlandas terminaler i forbindelse med hotelophold. Hvis du ankommer til hotellet i bil, der er både almindelig parkering og langtidsparkering.

Drivelab med testbaner, Training Parter og Brygghuset i Sigtuna ligger meget tæt på hotellet. Du finder også Eurostop Arlanda og Arlandastad Golf inden for kort afstand, hvilket er perfekt for dig, der sætter pris på shopping og golf. Og kan du lide at shoppe eller vil nyde forlystelseslivet, er nærheden til Stockholm enestående. Arlanda eksprestoget kører direkte til Stockholms hovedbanegård, og flybusserne gør flere stop i det centrale Stockholm. Morgenmad og gratis wi-fi er altid inkluderet, når du bor på First Hotel Arlanda Airport.

Vores hoteller i Arlanda

  • Udendørs Lufthavn
    Pionjärvägen 81, 195 61 Arlandastad, Stockholm
    Book nu!
    First Hotel Arlanda Airport tilbyder 150 værelser. Stueetagen har en rummelig restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag til indtil 200 spisende. Der er også syv mødelokaler og en bekvemt stor lounge med kombineret reception og bar.Hotellet er kontantfri zone. Det betyder, at vi kun accepterer betaling med betalingskort på hotellet.