Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Vores værelser

First Hotel Petit Palace Plaza de la Reina byder på 43 komfortable værelser indrettet med kvalitetssenge og hydromassage-brusere. Med den centrale beliggenhed i den stemningsfyldte historiske bymidte er hotellet særligt velegnet til både romantisk storbyferie samt familieferie.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt med terrasse

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Vores dobbeltværelser er perfekt egnet til par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad samt MiFi. Dette værelse er med en terrasse.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng
dobbelt værelse med terrasse

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores mindre dobbeltværelser er perfekt egnet til både individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort i en afslappet atmosfære. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en iPad samt MiFi efter anmodning.
standard enkeltværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores dobbeltværelser er perfekt egnet til par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad samt MiFi.
dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores tremandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper med enten en dobbeltseng kombineret med en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Desuden byder værelserne på bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Tre enkeltsenge Dobbeltseng og enkeltseng
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 26 m²
Vores firemandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper og tilbyder forskellige kombinationer af dobbelt- og enkeltsenge samt køjesenge. Der er desuden gratis børnesenge, bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
4 enkeltsenge Dobbeltseng og køjesenge 2 enkeltsenge og køjesenge
standard quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores femmandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper og tilbyder forskellige kombinationer af dobbelt- og enkeltsenge samt køjesenge. Der er desuden gratis børnesenge, bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Fem enkeltsenge Dobbeltseng, køjesenge og enkeltseng Tre enkeltsenge og køjesenge
standard quintuple værelse
tradeDoubler