Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vores værelser

First Hotel Petit Palace Plaza de la Reina byder på 43 komfortable værelser indrettet med kvalitetssenge og hydromassage-brusere. Med den centrale beliggenhed i den stemningsfyldte historiske bymidte er hotellet særligt velegnet til både romantisk storbyferie samt familieferie.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt med terrasse

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Vores dobbeltværelser er perfekt egnet til par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad samt MiFi. Dette værelse er med en terrasse.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng
dobbelt værelse med terrasse

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores mindre dobbeltværelser er perfekt egnet til både individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort i en afslappet atmosfære. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en iPad samt MiFi efter anmodning.
standard enkeltværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores dobbeltværelser er perfekt egnet til par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne omfatter en bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad samt MiFi.
dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores tremandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper med enten en dobbeltseng kombineret med en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Desuden byder værelserne på bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Tre enkeltsenge Dobbeltseng og enkeltseng
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 26 m²
Vores firemandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper og tilbyder forskellige kombinationer af dobbelt- og enkeltsenge samt køjesenge. Der er desuden gratis børnesenge, bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
4 enkeltsenge Dobbeltseng og køjesenge 2 enkeltsenge og køjesenge
standard quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores femmandsværelser er særligt indrettet til familier eller grupper og tilbyder forskellige kombinationer af dobbelt- og enkeltsenge samt køjesenge. Der er desuden gratis børnesenge, bruser, minibar, fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Fem enkeltsenge Dobbeltseng, køjesenge og enkeltseng Tre enkeltsenge og køjesenge
standard quintuple værelse
tradeDoubler