Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vores værelser

First Hotel Petit Palace Santa Cruz Sevilla tilbyder komfortabelt ophold på hotellets 47 værelser. Det centralt beliggende hotel er perfekt egnet til både ferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsrejse. Der tilbydes gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad efter anmodning.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores dobbeltværelser er indrettet med komfort og afslapning for øje og er udstyret med enten king- eller queensize-senge eller to enkeltsenge. Der er fladskærms-tv og et badeværelse med enten hydromassage-bruser eller badekar. Desuden er der fri adgang til en låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180cm) eller 2  enkeltsenge (90 cm)
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores tremandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden elkedel fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + køjesenge eller 90 cm enkeltseng
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Vores firemandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi. Der er gratis gaver til børnene.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + 2 køjesenge (90 cm)
standard quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Værelserne er indrettet til fem personer og tilbyder gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
standard quintuple værelse

Sextuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Hotellet tilbyder et enkelt værelse med kapacitet til seks personer. Værelset har gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
standard sextuple værelse
tradeDoubler