Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Vores værelser

First Hotel Petit Palace Marques Santa Ana tilbyder komfortabel indkvartering på vores 57 værelser i hjertet af Sevilla. Der er desuden fri adgang til låne-iPads efter anmodning og gratis WiFi. Hotellet er det perfekte valg for weekendferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsrejse.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 9,35 m² + 4 m² bathroom
Vores enkeltværelser er designet med komfort og afslapning for øje og er indrettet med en 120 cm bred enkeltseng, et fladskærms-tv samt badeværelse med badekar. Der er desuden fri adgang til en låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Enkeltseng: 120 cm
badeværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m² + bathroom
Vores dobbeltværelse er designet med komfort og afslapning for øje og er udstyret med en kingsize-/queensize-seng eller twin-senge. Der er gratis adgang til lån af iPad, gratis WiFi, fladskærms-TV og et badeværelse med hydromassage-bruser eller badekar.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) or 90 cm twin beds
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m² + bathroom
Vores tremandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + køjesenge eller 90 cm enkeltseng
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m² + bathroom
Vores firemandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi. Der er gratis gaver til børnene.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + 2 køjesenge (90 cm)
standard quadruple værelse
tradeDoubler