Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vores værelser

First Hotel Petit Palace Marques Santa Ana tilbyder komfortabel indkvartering på vores 57 værelser i hjertet af Sevilla. Der er desuden fri adgang til låne-iPads efter anmodning og gratis WiFi. Hotellet er det perfekte valg for weekendferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsrejse.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 9,35 m² + 4 m² bathroom
Vores enkeltværelser er designet med komfort og afslapning for øje og er indrettet med en 120 cm bred enkeltseng, et fladskærms-tv samt badeværelse med badekar. Der er desuden fri adgang til en låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Enkeltseng: 120 cm
badeværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m² + bathroom
Vores dobbeltværelse er designet med komfort og afslapning for øje og er udstyret med en kingsize-/queensize-seng eller twin-senge. Der er gratis adgang til lån af iPad, gratis WiFi, fladskærms-TV og et badeværelse med hydromassage-bruser eller badekar.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) or 90 cm twin beds
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m² + bathroom
Vores tremandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + køjesenge eller 90 cm enkeltseng
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m² + bathroom
Vores firemandsværelser er perfekt egnet til grupper af venner samt familier. De er indrettet med en kingsize-seng og køjesenge. Badeværelser har enten hydromassage-bruser eller badekar. Der er desuden fladskærms-tv, fri adgang til en iPad efter anmodning og gratis WiFi. Der er gratis gaver til børnene.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng (180 cm) eller 2 enkeltsenge (90 cm) + 2 køjesenge (90 cm)
standard quadruple værelse
tradeDoubler