Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Værelser

First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII tilbyder rummelige værelser i hjertet af Madrid indrettet med komfort og afslapning for øje. Luksushotellet med udsigt til Retiro-parken det perfekte valg, hvad enten du er på forretningsophold, skal på ferierejse med vennerne eller nyder en romantisk citybreak.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt, fra 174,00 EUR

Værelset passer til:
Standard Small Dobbelt-værelserne er perfekte til både par og dem, der rejser alene. Værelserne er møblerede med queen-size-senge. Faciliteterne inkluderer gratis adgang til laptop med webcam, gratis WiFi, fladskærms-TV, hydromassagebruser, hårtørrer, hudplejeprodukter, minibar, individuelt styret varme- og aircondition, safe, skrivebord, garderobe og telefon.

Standard Dobbelt, fra 189,00 EUR

Værelset passer til:
Standard Dobbelt-værelserne er indrettet både til individuelt rejsende og par med kingsize eller queensize senge eller to enkeltsenge. Faciliteterne omfatter bl.a. en bærbar computer med webcam, gratis WiFi, fladskærms-TV, hydromassage-bruser, hårtørrer, makeupspejl, kropsplejeprodukter, minibar, justerbart opvarmning og aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord, garderobeskab og telefon.
standard quadruple værelse

Superior Dobbelt, fra 211,00 EUR

Værelset passer til:
Størrelse: 20 sq.m.
Værelset har udsigt til El Retiro XII og indbyder til et unikt og afslappende ophold på dette imponerende hotel i Madrid. Du finder alt, hvad du har behov for i dette område, moderne design og unik udsigt over Retiro-parken.
superior dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 16 sq.m.
Værelserne er perfekt egnet til familieophold samt ferie med vennerne. De er møbleret med en kingsize-seng og enten enkeltsenge eller twinsenge og tilbyder gratis WiFi samt gratis lån af bærbar computer.
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 21 sq.m.
Værelserne er perfekt velegnet til grupper eller familier på op til 4 personer og er indrettet med kingsize-seng eller twinsenge samt køjesenge. Der tilbydes gratis WiFi og lån af bærbar computer. Der er også gratis gaver til børnene.
standard quadruple værelse

Junior Suite

Værelset passer til:
Stort værelse med sengeplads til fire personer samt separat opholdssalon. Værelserne er udstyrede med en kingsize-seng samt køjesenge. Faciliteterne inkluderer gratis brug af en bærbar computer med webcam, gratis WiFi, iPod-dockingstation, fladskærms-tv, hydromassage-bruser, hårtørrer, makeupspejl, kropsplejeprodukter, minibar, justerbar opvarmning og aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord, garderobeskab, telefon, buksepresse og kaffemaskine. Salonen er egnet til mindre møder.
junior suite
tradeDoubler