Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII tilbyder rummelige værelser i hjertet af Madrid indrettet med komfort og afslapning for øje. Luksushotellet med udsigt til Retiro-parken det perfekte valg, hvad enten du er på forretningsophold, skal på ferierejse med vennerne eller nyder en romantisk citybreak.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt

Værelset passer til:
Standard Small Dobbelt-værelserne er perfekte til både par og dem, der rejser alene. Værelserne er møblerede med queen-size-senge. Faciliteterne inkluderer gratis adgang til laptop med webcam, gratis WiFi, fladskærms-TV, hydromassagebruser, hårtørrer, hudplejeprodukter, minibar, individuelt styret varme- og aircondition, safe, skrivebord, garderobe og telefon.

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Standard Dobbelt-værelserne er indrettet både til individuelt rejsende og par med kingsize eller queensize senge eller to enkeltsenge. Faciliteterne omfatter bl.a. en bærbar computer med webcam, gratis WiFi, fladskærms-TV, hydromassage-bruser, hårtørrer, makeupspejl, kropsplejeprodukter, minibar, justerbart opvarmning og aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord, garderobeskab og telefon.
standard quadruple værelse

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 sq.m.
Værelset har udsigt til El Retiro XII og indbyder til et unikt og afslappende ophold på dette imponerende hotel i Madrid. Du finder alt, hvad du har behov for i dette område, moderne design og unik udsigt over Retiro-parken.
superior dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 16 sq.m.
Værelserne er perfekt egnet til familieophold samt ferie med vennerne. De er møbleret med en kingsize-seng og enten enkeltsenge eller twinsenge og tilbyder gratis WiFi samt gratis lån af bærbar computer.
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 21 sq.m.
Værelserne er perfekt velegnet til grupper eller familier på op til 4 personer og er indrettet med kingsize-seng eller twinsenge samt køjesenge. Der tilbydes gratis WiFi og lån af bærbar computer. Der er også gratis gaver til børnene.
standard quadruple værelse

Junior Suite

Værelset passer til:
Stort værelse med sengeplads til fire personer samt separat opholdssalon. Værelserne er udstyrede med en kingsize-seng samt køjesenge. Faciliteterne inkluderer gratis brug af en bærbar computer med webcam, gratis WiFi, iPod-dockingstation, fladskærms-tv, hydromassage-bruser, hårtørrer, makeupspejl, kropsplejeprodukter, minibar, justerbar opvarmning og aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord, garderobeskab, telefon, buksepresse og kaffemaskine. Salonen er egnet til mindre møder.
junior suite
tradeDoubler