Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

Hotellet tilbyder 82 stilfulde og komfortable værelser samt en fuldt udstyret lejlighed med køkken. Desuden forefindes familieværelser for op til seks personer.

Alle værelser har adgang til bærbare låne-computere med gratis WiFi og webcam. Herudover er værelserne indrettet med hydromassage-brusere samt gratis sikkerhedsbokse med god plads til en bærbar computer. Hotellet tilbyder også fleksible faciliteter til møder og arrangementer.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m² - 25 m²
Værelserne er komfortabelt indrettet. De har enten udsigt til plazaen eller den indre gårdhave. Derudover tilbydes en bærbar låne-computer med gratis WiFi og webcam. Værelserne er indrettet med fladskærms-tv, hydromassage-badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, regulerbart aircondition og gratis sikkerhedsboks.
standard dobbeltværelse

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 21 m²
Superior Dobbelt-værelse med udsigt der vender mod Santa Barbara-torvet. Værelserne har Wi-Fi, minibar, safe, toiletartikler, make-up-spejl og hårtørrer. Gratis iPad på forespørgsel i receptionen. Dette inkluderer MIFI-tjenester, der giver tilgang til internettet udenfor hotellet.
superior dobbeltværelse

Superior Dobbelt med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Superior Dobbelt-værelse med udsigt og balkon, der vender mod Santa Barbara-torvet. Værelserne har Wi-Fi, minibar, safe, toiletartikler, make-up-spejl og hårtørrer. Gratis iPad på forespørgsel i receptionen. Dette inkluderer MIFI-tjenester, der giver tilgang til internettet udenfor hotellet.
superior dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Værelserne er ideelle for familier eller grupper på mellem 4-6 personer og er moderne og komfortabelt indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge samt køjesenge. Værelserne har udsigt til plazaen eller gårdhaven og er indrettet med fladskærms-tv, hydromassage-badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, regulerbart aircondition og gratis sikkerhedsboks. Desuden tilbydes en bærbar låne-computer med gratis WiFi og webcam.
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Quadruple-værelserne er indrettet med fladskærms-tv, hydromassage-badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, regulerbart aircondition samt gratis sikkerhedsboks. Der tilbydes desuden en bærbar låne-computer med gratis WiFi og webcam.
standard quadruple værelse

Sextuple

Værelset passer til:
Hotellets Sextuple-værelser er ideelt indrettede til både familier eller grupper af rejsende på op til 6 personer. Lejligheden har udsigt til plazaen og er moderne og komfortabelt indrettet med en kingsize-seng og tre dobbelte køjesenge foruden fladskærms-tv, hydromassage-badekar eller bruser, hårtørrer, minibar, regulerbart aircondition og gratis sikkerhedsboks. Derudover tilbydes en bærbar låne-computer med gratis WiFi og webcam.
standard familie værelse
tradeDoubler