Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

First Hotel Petit Palace President Castellana med 104 værelser er centralt beliggende i Madrid. Værelserne tilbyder stor valgfrihed samt komfortable senge, gratis låne-iPad og gratis WiFi. Hotellet passer perfekt til både romantisk weekendophold, en tur med vennerne eller en behagelig forretningsrejse.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 sq.m.
Værelserne er indrettet med eksklusive designmøbler og er perfekt egnet til både individuelle rejsende og par. Værelserne tilbyder gratis WiFi og gratis låne-iPad efter anmodning, minibar og fladskærms-tv.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 sq.m.
Værelserne er perfekt egnet til familieophold samt ferie med vennerne. De er møbleret med en kingsize-seng og enten enkeltsenge eller køjesenge og tilbyder gratis WiFi samt gratis låne- iPad efter anmodning.
 standard familie værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Værelserne er perfekt egnet til grupper eller familier på 4 personer. De er indrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenge samt køjesenge og tilbyder gratis låne-iPad efter anmodning og gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
superior dobbeltværelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 31 sq.m.
Værelserne er perfekt velegnet til grupper eller familier på 5 personer og er indrettet med enten en kingsize-seng eller to enkeltsenge samt køjesenge. Der tilbydes gratis låne-iPad efter anmodning samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
standard twin værelse

High-Tech

Værelset passer til:
Størrelse: 25-27 sq.m.
Værelserne tilbyder eksklusiv komfort og design samt adgang til låne-iPad efter anmodning og gratis WiFi. Der er minibar og fladskærms-tv.
superior dobbeltværelse
tradeDoubler