Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

Vores 64 værelser på First Hotel Petit Palace Plaza Mayor tilbyder et bredt udvalg af komfortable værelser i hjertet af Madrid med gratis låne-iPads og gratis WiFi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 sq.m.
Værelserne tilbyder de perfekte rammer for ophold i Madrid. Faciliteterne omfatter gratis WiFi, hydromassage-brusere, gratis låne-iPad efter anmodning samt fladskærms-tv.
 standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 sq.m.
Værelserne er perfekt egnet til familier på tre. De er indrettet med både en dobbeltseng og barneseng og tilbyder gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
sextuple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 40 sq.m.
Familieværelserne er indrettet til fire gæster med senge, køjesenge og barnesenge. Samtlige værelser tilbyder gratis WiFi og gratis låne-Pad efter anmodning. Der er også et fladskærms-tv samt gaver til børnene.
quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 50 sq.m.
Værelserne er indrettet til fem personer og tilbyder gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
quadruple værelse

Sextuple

Værelset passer til:
Størrelse: 50 sq.m.
Hotellet tilbyder et enkelt værelse med kapacitet til seks personer. Værelset har gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
standard dobbeltværelse
tradeDoubler