Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelser

Vores 64 værelser på First Hotel Petit Palace Plaza Mayor tilbyder et bredt udvalg af komfortable værelser i hjertet af Madrid med gratis låne-iPads og gratis WiFi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 sq.m.
Værelserne tilbyder de perfekte rammer for ophold i Madrid. Faciliteterne omfatter gratis WiFi, hydromassage-brusere, gratis låne-iPad efter anmodning samt fladskærms-tv.
 standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 sq.m.
Værelserne er perfekt egnet til familier på tre. De er indrettet med både en dobbeltseng og barneseng og tilbyder gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
sextuple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 40 sq.m.
Familieværelserne er indrettet til fire gæster med senge, køjesenge og barnesenge. Samtlige værelser tilbyder gratis WiFi og gratis låne-Pad efter anmodning. Der er også et fladskærms-tv samt gaver til børnene.
quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 50 sq.m.
Værelserne er indrettet til fem personer og tilbyder gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
quadruple værelse

Sextuple

Værelset passer til:
Størrelse: 50 sq.m.
Hotellet tilbyder et enkelt værelse med kapacitet til seks personer. Værelset har gratis WiFi, gratis låne-iPad efter anmodning samt badeværelse med hydromassage-bruser.
standard dobbeltværelse
tradeDoubler