Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

ALLE dobbeltværelser tilbyder 27" fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis WiFi, hydro-massage brusere og gratis sikkerhedsbokse. Hotellet tilbyder udvendige og indvendige dobbeltværelser (efter anmodning).

ALLE familieværelser (med kapacitet op til 6 personer) er ideelt indrettet til familier eller grupper af venner og tilbyder 27" fladskærms-tv med internationale kanaler, gratis WiFi, hydro-massage brusere og gratis sikkerhedsbokse. Hotellet tilbyder udvendige og indvendige familieværelser (efter anmodning).

Hotellet har også værelser til gæster med nedsat mobilitet samt gæster, der rejser med kæledyr.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 11-15 m² + 3 m² bathroom
Vores dobbeltværelser er perfekt egnet til enten individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne inkluderer en hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 14-18 m² + 4 m² bathroom
Vores tremandsværelser er særligt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten en kingsize-seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Derudover er der en hydromassage-bruser, gratis WiFi, og fri adgang til en låne-iPad.
standard triple værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 18-28 m² + 4 m² bathroom
Firemandsværelserne er velegnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
standard quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Femmandsværelserne er perfekt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også børnesenge og gratis gaver til børnene.
standard quintuple værelse

Sextuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Seksmandsværelserne er perfekt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med hydromassage-bruser, minibar, DVD-afspiller, fladskærms-tv og tilbyder fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi.
standard sextuple værelse
tradeDoubler