Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

De 75 værelser på First Hotel Icon Embassy tilbyder kvalitetsenge og moderne komfort. Det centralt beliggende hotel er perfekt egnet til både weekend- og forretningsrejser. Der er gratis WiFi og gratis udlån af iPads. Vælg mellem de forskellige værelseskategorier, der er tilpasset ethvert behov.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Værelserne indbyder til afslapning og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort, eksempelvis hydromassage-bruser, minibar, plasma-tv, gratis lån an en iPad samt gratis WiFi.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 m²
Værelserne er perfekt indrettet til ferieophold med enten en kingsize-seng og enkeltseng eller 3 enkeltsenge. Der er hydromassage-bruser foruden gratis WiFi og gratis lån af en iPad.
standard dobbeltværelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Det perfekte valg for gruppe- og familierejsende. Værelserne er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge. Der er hydromassage-bruser, gratis udlån af en iPad, gratis WiFi og gratis velkomstgaver til børnene.
 standard familie værelse

Apartment Suite

Værelset passer til:
Vores unikke hotellejligheder er luksuriøst indrettet til længerevarende ophold, bl.a. med soveværelse, barnesenge og sovesofa, stue, køleskab, sikkerhedsboks, to plasma-tv, mikrobølgeovn samt badeværelse med hydromassage-bruser og hårtørrer. Der er desuden gratis WiFi og cykellån samt gratis udlån af en iPad.
 standard familie værelse
tradeDoubler