Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelser

De 75 værelser på First Hotel Icon Embassy tilbyder kvalitetsenge og moderne komfort. Det centralt beliggende hotel er perfekt egnet til både weekend- og forretningsrejser. Der er gratis WiFi og gratis udlån af iPads. Vælg mellem de forskellige værelseskategorier, der er tilpasset ethvert behov.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Værelserne indbyder til afslapning og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort, eksempelvis hydromassage-bruser, minibar, plasma-tv, gratis lån an en iPad samt gratis WiFi.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 m²
Værelserne er perfekt indrettet til ferieophold med enten en kingsize-seng og enkeltseng eller 3 enkeltsenge. Der er hydromassage-bruser foruden gratis WiFi og gratis lån af en iPad.
standard dobbeltværelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Det perfekte valg for gruppe- og familierejsende. Værelserne er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge. Der er hydromassage-bruser, gratis udlån af en iPad, gratis WiFi og gratis velkomstgaver til børnene.
 standard familie værelse

Apartment Suite

Værelset passer til:
Vores unikke hotellejligheder er luksuriøst indrettet til længerevarende ophold, bl.a. med soveværelse, barnesenge og sovesofa, stue, køleskab, sikkerhedsboks, to plasma-tv, mikrobølgeovn samt badeværelse med hydromassage-bruser og hårtørrer. Der er desuden gratis WiFi og cykellån samt gratis udlån af en iPad.
 standard familie værelse
tradeDoubler