Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

Vores 44 rummelige værelser på First Hotel Petit Palace Arturo Soria er moderne indrettet med hydromassage-brusere samt komfortable nye senge. Desuden er der gratis WiFi og gratis låne-iPad.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Vores Standard Dobbelt-værelser er perfekt egnet til enten individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Værelserne er indrettet med hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, og der er gratis WiFi samt låne-iPad.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Vores tremandsværelser er særligt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten en dobbeltseng kombineret med en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Desuden er der gratis WiFi og gratis låne-iPad.
standard dobbeltværelse

Quadruple

Værelset passer til:
Firemandsværelserne er velegnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten 2 dobbeltsenge eller en dobbeltseng kombineret med en sofaseng. Desuden er der gratis låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
standard dobbeltværelse

Quintuple

Værelset passer til:
Femmandsværelserne er perfekt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en dobbeltseng kombineret med 3 enkeltsenge eller en dobbeltseng samt en sofaseng. Der er gratis låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også børnesenge og gratis gaver til børnene.
standard dobbeltværelse
tradeDoubler