Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

First Hotel Icon Wipton tilbyder 61 lyse og rummelige værelser med moderne design, komfortable senge samt nyeste teknologi. Hotellet er beliggende i Madrids mest eksklusive område for shopping og restauranter. Med den suveræne beliggenhed i byens centrum, serverer hotellet desuden også top-gastronomi.
Det stilfulde hotel er det perfekte valg både til afslappet cityferie og forretningsrejse og tilbyder flere værelseskategorier.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 14 m²
Vores små dobbeltværelser er ideelle til individuelt rejsende og tilbyder moderne komfort såsom 1,35 cm brede senge, hydro-massage bruser, fladskærms-tv, iPod-dock og gratis WiFi.
standard dobbeltværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Standard Dobbelt-værelser er perfekt egnet til enten individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne inkluderer en hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores tremandsværelser er særligt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten en kingsize-seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Derudover er der en hydromassage-bruser, gratis WiFi, og fri adgang til en låne-iPad.
standard familie værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 26 m²
Firemandsværelserne er velegnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
standard familie værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 29 m²
Femmandsværelserne er perfekt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også børnesenge og gratis gaver til børnene.
standard familie værelse
tradeDoubler