Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelser

First Hotel Icon Wipton tilbyder 61 lyse og rummelige værelser med moderne design, komfortable senge samt nyeste teknologi. Hotellet er beliggende i Madrids mest eksklusive område for shopping og restauranter. Med den suveræne beliggenhed i byens centrum, serverer hotellet desuden også top-gastronomi.
Det stilfulde hotel er det perfekte valg både til afslappet cityferie og forretningsrejse og tilbyder flere værelseskategorier.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Small Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 14 m²
Vores små dobbeltværelser er ideelle til individuelt rejsende og tilbyder moderne komfort såsom 1,35 cm brede senge, hydro-massage bruser, fladskærms-tv, iPod-dock og gratis WiFi.
standard dobbeltværelse

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Standard Dobbelt-værelser er perfekt egnet til enten individuelt rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne inkluderer en hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad.
standard dobbeltværelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores tremandsværelser er særligt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten en kingsize-seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Derudover er der en hydromassage-bruser, gratis WiFi, og fri adgang til en låne-iPad.
standard familie værelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 26 m²
Firemandsværelserne er velegnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
standard familie værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 29 m²
Femmandsværelserne er perfekt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også børnesenge og gratis gaver til børnene.
standard familie værelse
tradeDoubler