Gå til hovedindhold

First Hotel Petit Palace Art Gallery

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Petit Palace Art Gallery

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 120

First Hotel Petit Palace Art Gallery

First Hotel Petit Palace Art Gallery er et markant boutiquehotel beliggende i et af Madrids mest eksklusive gader, Calle Jorge Juan i Salamanca-kvarteret. Området er kendt for sine stilfulde butikker og restauranter, herunder hotellets egen Quintín, som er en søster-restaurant til El Paraguas og Ten Con Ten. Begge disse restauranter hører også hjemme i Madrid. Quintín serverer eksklusiv gastronomi, herunder morgenmad. Med sin moderne og komfortable indretning tilbyder hotellet den bedste kvalitet og service.

Læs fuld beskrivelse

 • 0 m til centrum

 • 100 m til metrostation

 • 15 km til lufthavn

 • 2 km til togstation

Faciliteter

 • konferenceværelse

  Konferencer & møder

  First Hotel Petit Palace Art Gallery er det perfekte valg til forretningsmøder, produktlanceringer samt alle typer af arrangementer.

  Med hotellets centrale placering i byens businessområde tilbydes desuden også topmoderne mødelokaler samt personlig og skræddersyet service.

 • morgenmad buffet

  Morgenmad

  Morgenbuffét med et bredt udvalg af brød, blødt brød, morgenmadsprodukter, kager, ost, pålæg, iberiske produkter, yoghurt, frugt, salater og varme retter, herunder røræg, omeletter og bacon. Desuden er der regionale specialiteter samt et stort udvalg af juice og varme drikke.

 • restaurant

  Restaurant

  Hotellets restaurant, Quintín, er søster-restaurant til to af Madrids mest hotte spisesteder, El Paraguas og Ten Con Ten, der begge er stærkt anbefalelsesværdige.

  Den stilfulde Quintín-restaurant ligger i hotellets kælderetage og tilbyder et eksklusivt udvalg af spanske og internationale retter og har desuden en deli, hvor du kan købe råvarer og specialiteter som velsmagende minder fra din rejse.

  Åbningstider:

  • 12:00 til 00:00 hver dag
tradeDoubler