Gå til hovedindhold

First Hotel Petit Palace Museum

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Petit Palace Museum

TripAdvisor

First Hotel Petit Palace Museum

First Hotel Petit Palace Museum ligger tæt på Plaza Cataluña i det centrale Barcelona er et smukt og eklektisk modernistiske hotel designet af den legendariske arkitekt Enric Sagnier. Hotellet tilbyder gratis WiFi og lånecykler samt gratis udlån af iPads. Hotellet serverer desuden lækker morgenbuffet, og der er gaver til børnene. Kæledyr er tilladt uden ekstra omkostninger.First Petit Palace Museum er indrettet, så gæsterne kan nyde det bedste Barcelona har at tilbyde, hvad enten der er tale om forretningsrejse, parferie eller familieophold.

Bemærk venligst, at hotelophold i Barcelona (og Catalonien) er omfattet af en turistsafgift, der automatisk tillægges din hotelregning. Afgiften er 1,21 € pr person pr nat og gælder for gæster over 16 år. Afgiften gælder kun for ophold, der varer 7 på hinanden følgende nætter eller mere på samme hotel. Den maksimale afgift er € 8,47 per person.

 • 1,7 km til centrum

 • 2,5 km til tog station

 • El Prat, Barcelona til lufthavn

Faciliteter

 • konferenceværelse

  Konferencer & Møder

  First Hotel Petit Palace Museum tilbyder en lang række mødefaciliteter, herunder gruppelokaler, et businesscenter samt konferencelokaler. Der er gratis WiFi.

  Hotellet tilbyder en lang række mødefaciliteter, herunder gruppelokaler, et businesscenter samt konferencelokaler. Der er gratis WiFi.

 • lobby

  Bar & Restaurant

  I restauranten tilbyder vi en velsmagende og lækker morgenbuffet, så du får den perfekte start på dagen. Når du vender tilbage fra en dejlig dag i Barcelona, kan du nyde en drink i vores hyggelige lobbybar.

tradeDoubler