Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vores værelser

First Hotel Icon Barcelona tilbyder komfortabel indkvartering på i alt 50 centralt beliggende værelser, hvor gæsterne nyder lækker morgenmad, gratis WiFi, gratis cykellån, gratis fitnesscenter og gratis låne-iPad. Hotellet er det perfekte valg for weekendferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsophold.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 sq.m.
Vores standardværelser er perfekt egnet til enten individuel rejsende eller par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne inkluderer en hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad.
Seng og kapacitet
Dobbeltsenge eller to enkeltsenge
standard dobbeltværelse

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25 sq.m.
Vores superiorværelser er perfekt egnet til par og tilbyder eksklusivt design og moderne komfort. Faciliteterne inkluderer en hydromassage-bruser, minibar, fladskærms-tv, gratis WiFi og fri adgang til en låne-iPad.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng
Dobbelt-værelse

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 27 sq.m.
Vores tremandsværelser er særligt egnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med enten en kingsize-seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Derudover er der en hydromassage-bruser, gratis WiFi, og fri adgang til en låne-iPad.
Seng og kapacitet
3 enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng
standard dobbeltværelse

Quadruple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 sq.m.
Firemandsværelserne er velegnet til ferie med venner eller familien. De er indrettet med en kingsize-seng samt køjesenge og har badeværelse med hydromassage-bruser. Der er fri adgang til en låne-iPad samt gratis WiFi. Der er også gratis gaver til børnene.
Seng og kapacitet
Fire enkeltsenge eller En dobbeltseng og køjesenge eller To enkeltsenge og køjesenge.
quadruple værelse

Quintuple

Værelset passer til:
Størrelse: 30 sq.m.
Værelserne er perfekt indrettet for familier og grupper på op til fem personer og tilbyder adgang til gratis bærbar låne-computer og gratis WiFi. Der er desuden sikkerhedsbokse, minibar, hydromassage-brusere og satellit-tv.
Seng og kapacitet
5 senge: En dobbeltseng, en enkeltseng og en køjeseng eller 3 enkeltsenge og en køjeseng
quintuple værelse
tradeDoubler