Gå til hovedindhold

First Hotel Icon Barcelona

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Icon Barcelona

TripAdvisor

First Hotel Icon Barcelona

First Hotel Icon Barcelona tilbyder komfortabel indkvartering på i alt 50 centralt beliggende værelser, hvor gæsterne nyder lækker morgenmad, gratis WiFi, gratis cykellån, gratis fitnesscenter og gratis låne-iPad. Hotellet er det perfekte valg for weekendferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsophold.

Bemærk venligst, at hotelophold i Barcelona (og Catalonien) er omfattet af en turistsafgift, der automatisk tillægges din hotelregning. Afgiften er 1,21 € pr person pr nat og gælder for gæster over 16 år. Afgiften gælder kun for ophold, der varer 7 på hinanden følgende nætter eller mere på samme hotel. Den maksimale afgift er € 8,47 per person.

 • 0 m til centrum

 • 100 m til offentlig transport

 • 12 km til togstation

 • 17 km til lufthavn

Faciliteter

 • konferenceværelse

  Konferencer & Møder

  First Hotel Icon Barcelona tilbyder de perfekte rammer for forretningsmøder og arrangementer, herunder kurser, præsentationer og receptioner.

  Hotellet tilbyder tre fuldt udstyrede konferencelokaler på 95 m² foruden et businesscenter. Naturligvis er der gratis WiFi.

 • Morgenmad

  Morgenmadsbuffet

  I vores herlige morgenbuffet tilbyder vi et bredt udvalg af brød, blødt brød, morgenmadsprodukter, kager, ost, pålæg, iberiske produkter, yoghurt, frugt, salater og varme retter: Herunder røræg, omeletter og bacon. Desuden er der regionale specialiteter og et stort udvalg af juice og varme drikke.

tradeDoubler