Gå til hovedindhold

First Hotel Petit Palace Barcelona

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Petit Palace Barcelona

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 720,00 EUR

First Hotel Petit Palace Barcelona

First Hotel Petit Palace Barcelona tilbyder komfortabel indkvartering på i alt 50 centralt beliggende værelser, hvor gæsterne nyder lækker morgenmad, gratis WiFi, gratis cykellån, gratis fitnesscenter og gratis låne-iPad. Hotellet er det perfekte valg for weekendferie med vennerne, romantisk citybreak og behagelig forretningsophold.

Bemærk venligst, at hotelophold i Barcelona (og Catalonien) er omfattet af en turistsafgift, der automatisk tillægges din hotelregning. Afgiften er 1,21 € pr person pr nat og gælder for gæster over 16 år. Afgiften gælder kun for ophold, der varer 7 på hinanden følgende nætter eller mere på samme hotel. Den maksimale afgift er € 8,47 per person.

Læs fuld beskrivelse

 • 0 m til centrum

 • 100 m til offentlig transport

 • 12 km til togstation

 • 17 km til lufthavn

Faciliteter

 • konferenceværelse

  Konferencer & Møder

  First Hotel Petit Palace Barcelona tilbyder de perfekte rammer for forretningsmøder og arrangementer, herunder kurser, præsentationer og receptioner.

  Hotellet tilbyder tre fuldt udstyrede konferencelokaler på 95 m² foruden et businesscenter. Naturligvis er der gratis WiFi.

 • Morgenmad

  Morgenmadsbuffet

  I vores herlige morgenbuffet tilbyder vi et bredt udvalg af brød, blødt brød, morgenmadsprodukter, kager, ost, pålæg, iberiske produkter, yoghurt, frugt, salater og varme retter: Herunder røræg, omeletter og bacon. Desuden er der regionale specialiteter og et stort udvalg af juice og varme drikke.

tradeDoubler