Gå til hovedindhold

First Hotel Alstor

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Alstor

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 552 NOK

Hyggeligt hotel i Stavanger

First Hotel Alstor er et af de historiske hoteller i Stavanger og ligger ved Mosvannet, cirka 2 km vest for Stavanger centrum. Oplev Stavangers moderne skyline og byens attraktioner som den gamle træhusbebyggelse og den gotiske katedral. I Lysefjorden lige udenfor Stavanger kan du opleve den berømte Prekestolen.

 

 • 12,5 km til lufthavn

 • 500 m til offentlig transport

 • 2,5 km til centrum

Faciliteter

 • Konference og events

  First Hotel Alstor har et bredt udvalg af mødeværelser og muligheder. Med en kapacitet i huset på op til 750 personer kan vi arrangere meget spændende for dig og din virksomhed. Med den store variation i størrelsen kan vi imødekomme alle grupper og forespørgsler. Hvis I ønsker en eksklusiv samling, er vores Boardrooms perfekte til jer! Skal I have forelæsning og showroom? Vi har praktiske åbne løsninger, så vi kan imødekomme hele spektret.

 • restaurant

  Restaurant Rossman for begivenheder og gruppe

  Restaurant Rossmann tilbyder traditionel norsk mad samt international "cuisine". Køkkenchef Randi Nilsen har lang erfaring med især traditionel, men også økologisk madlavning!

  I Restaurant Rossmann og vores selskabslokaler kan der slappes af og nydes god mad og drikke. Uanset om det drejer sig om selskab, konfirmation, julefrokost, frokost eller middag for grupper, er First Hotel Alstor det rette valg.

  Kontakt os for at bestille bord: 

  Ring: +47 52 04 40 00

 • Memorial service

  First Hotel Alstor have several years of experience with memorial services. Our standard package include a private venue, open faced finger sandwiches, cake, coffee/ tea, set up table with white and silver and service.

  The price for the standard package is 355NOK/ person, soft drinks is an additional charge.

  You can call +47 52044000 or send an email to alstor.stavanger@firsthotels.no to make a booking, for suggestions or to make an appointment.

  Welcome.

tradeDoubler