Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Oslo

Bestil overnatning på First Hotel Grims Grenka i Oslo, og vælg mellem 65 flotte værelser. På First Hotel Grims Grenka kan du vælge mellem forskellige typer værelser som dobbeltværelse, suiter og flere større værelser, der er indrettet med vinter- eller sommertema. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige Jensen-senge, badekar eller bruser, køleskab/minibar og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Grims Grenka har du også adgang til træningsrum, og morgenmad er selvfølgelig inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt, fra 1.166 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standard dobbeltværelser er behageligt indrettet i grønne nuancer og vender ind mod atriet. Værelserne er på minimum 21 m² og har en behagelig seng fra Jensen. Værelset har køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.

Superior Dobbelt, fra 1.346 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores superior-værelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 23 m² og vender ud mod Kongens gate eller Nedre Slottsgate. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.

Deluxe Dobbelt, fra 1.616 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores deluxe dobbeltværelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 26 m² og vender ud mod Kongens gate eller baggård. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.

Executive Dobbelt, fra 1.886 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 43 m²
Vores Executive dobbeltværelser er på 43 m² og vender ind mod atriet. Værelserne er indrettet i grønne og mørke farvetoner, som giver et luksuriøst præg. Værelserne har badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.

Suite, fra 2.786 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Suiter er på 70 m² og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne har parketgulv og er indrettet i efterårsfarver, som giver en rolig og behagelig atmosfære. Suiten har separat badeværelse og toilet, walk-in-closet, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.

Junior Suite, fra 2.336 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Junior Suiter er på 70 m² og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne er designet i tidsrigtige farvetoner, som giver en rar og intim atmosfære. Junior suiter har egen lounge, badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 160 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 160 cm bred.