Gå til hovedindhold

First Hotel Grims Grenka

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Grims Grenka

Garanteret billigst online med os Pris fra 947 DKK Book

Urbant boutiquehotel i Oslo

First Hotel Grims Grenka har en central beliggenhed i Kvadraturens urbane omgivelser, lige bag Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo centrum. Hotellet har 65 indbydende hotelværelser, hvoraf 10 værelser er luksuriøse suiter på op mod 70 m2. Oplev den helt særlige atmosfære samt personlig service. Få den bedste start på dagen med en god nats søvn og kvalitetsmorgenmad.

På øverste etage finder du en af Oslos flotteste tagterrasser, Q Lounge, der serverer dejlige cocktails og mad i sommerhalvåret.

 • Morgenmad indgår
 • Gratis WiFi
 • Centralt
 • Unikt design
 • Q Lounge

 • 0 m til centrum

 • 100 m til offentlig transport

 • 750 m til centralstation

 • 50 km til Oslo Lufthavn

Bestil overnatning på First Hotel Grims Grenka i Oslo, og vælg mellem 65 flotte værelser. På First Hotel Grims Grenka kan du vælge mellem forskellige typer værelser som dobbeltværelse, suiter og flere større værelser, der er indrettet med vinter- eller sommertema. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige Jensen-senge, badekar eller bruser, køleskab/minibar og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Grims Grenka har du også adgang til træningsrum, og morgenmad er selvfølgelig inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt, fra 1.325 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standard dobbeltværelser er behageligt indrettet i grønne nuancer og vender ind mod atriet. Værelserne er på minimum 21 m2 og har en behagelig seng fra Jensen. Værelset har køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbelt, fra 1.610 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores superior-værelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 23 m2 og vender ud mod Kongens gate eller Nedre Slottsgate. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Deluxe Dobbelt, fra 1.800 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores deluxe dobbeltværelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 26 m2 og vender ud mod Kongens gate eller baggård. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Executive Dobbelt, fra 2.275 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 43 m²
Vores Executive dobbeltværelser er på 43 m² og vender ind mod atriet. Værelserne er indrettet i grønne og mørke farvetoner, som giver et luksuriøst præg. Værelserne har badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Suite, fra 3.225 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Suiter er på 70 m2 og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne har parketgulv og er indrettet i efterårsfarver, som giver en rolig og behagelig atmosfære. Suiten har separat badeværelse og toilet, walk-in-closet, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Junior Suite, fra 2.750 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Junior Suiter er på 70 m² og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne er designet i tidsrigtige farvetoner, som giver en rar og intim atmosfære. Junior suiter har egen lounge, badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

SmartBed

Værelset passer til:
Størrelse: 21 m²
First Smartbed-værelser er på minimum 21 m² og er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres efter eget ønske. Værelserne har en bred dobbeltseng og passer til dig, der værdsætter en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personligt kit i receptionen, som indeholder sovemaske og ørepropper. Værelset har køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

First Hotel Grims Grenka tilbyder et lille konferencelokale med plads til op til 10 personer, der er praktisk til dine interne møder. Hvis du har brug for mere plads, anbefaler vi Christiania Qvartalet Mødecenter.

Christiania Qvartalet Mødecenter ligger 2 blokke væk fra hotellet. Alle konferencelokaler har naturligt lys, god ventilation, moderne møbler og AV-udstyr. Centret har 13 forskellige værelser fordelt på 2 etager med en kapacitet fra 1-100 gæster.

Send os en forespørgsel

MADU restaurant ligger midt i hjertet af Oslo, nemlig på First Hotel Grims Grenka ved Bankpladsen i Kvadraturen. MADU er den kritikerroste restaurant til Norges første designhotel, First Hotel Grims Grenka. Restauranten ligger i Kvadraturen, mellem Oslos gågade, Karl Johan, og Akershus Festning.

MADU tilbyder spændende retter i Nordic Cuisine-stil i en afslappet og uformel atmosfære. Vores kokke har valgt de bedste lokale råvarer efter sæsonen, hvor fokus er at give jer en udsøgt oplevelse. Hos os er du og dit selskab midtpunktet og vi glæder os til at byde jer velkommen.

I sommerhalvåret holder vi åbent på Q Lounge – hotellets fantastiske tagterrasse på 7. etage. Her kan du nyde magiske, norske sommerdage og -aftener i lækre omgivelser.

Tilbud

 • Bryllupspakke

  Lad First Hotel Grims Grenka skabe gode varige minder. Jeres bryllupsnat skal være fyldt med intime og romantiske oplevelser. Giv hinanden tid til at fordøje det hele, og nyd hvert eneste øjeblik af denne helt særlige nat.

  Book pakke Fra NOK 4.500,- for pakken

First Hotel Grims Grenka har en unik beliggenhed i Oslos centrum, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for at besøge og udforske Oslo. Kontakt receptionen, hvis du gerne vil have nogle idéer til, hvad du skal foretage dig, når du er i byen.

Oslo har mange attraktioner, herunder adskillige kulturarvssteder. Blandt byens kulturelle oplevelser er Operahuset og talrige kunstgallerier med kunst i verdensklasse. Du kan finde alt fra byfestivaler, koncerter og fantastiske shoppingmuligheder til en bred vifte af udendørsaktiviteter.

<p><a href="/link/2af15f8140904c37a3fd0d0f76f1b603.aspx#attractions">Her er nogle tips til, hvad man kan foretage sig i Oslo</a>.</p>

A.C. Perch’s Thehandel & Tea Room

Lige rundt om hjørnet fra First Hotel Grims Grenka ligger en af de mest charmerende tebutikker og -saloner i Oslo: A.C. Perchs Thehandel & Tea Room, leverandører til det kongelige danske hof.

Butikken har solgt te af højeste kvalitet siden 1835. Du vil føle en varm velkomst, når du træder ind i de smukke lokaler på adressen Kirkegata 5.

Du kan vælge mellem et udvalg af over 150 typer af den dejligste te i guldæsker. White Temple er den bedst sælgende te i Oslo.

Det Grønne Kjøkken

Restauranten Det Grønne Kjøkken tilbyder et godt udvalg af lækre retter. Du kan vælge mellem økologiske, glutenfri, veganske og allergivenlige muligheder. 

Det Grønne Kjøkken er beliggende i et område af Oslo centrum, der er over 400 år gammelt. Under Anden Verdenskrig brugte den norske modstandsbevægelse lokalet som hovedkvarter for kommunikation med London.

Gå tværs over gaden fra hotellet, og nyd din frokost på en af de bedste restauranter i Oslo.

Adresse: Kongens gate 4, 0153 Oslo

Cinemateket

Cinemateket er stedet at gå hen, hvis du vil opleve filmhistorie og filmkunst. Stedet viser både de store klassikere og mindre kendte værker fra filmhistorien. 

En stor del af filmene er eksklusive. Det betyder, at du kan se unikke film, som kun Cinemateket har adgang til, samt film, der ikke kan ses andre steder.

Adresse: Dronningens gate 16, 0105 Oslo

Se filmoversigten her

akershus festning

Akershus fæstning

Akershus fæstning er et fantastisk sted, hvor du kan opleve Oslos historie. Uanset om det er en kølig forårsmorgen, en varm sommeraften, en blæsende efterårsdag eller en kold vinterdag, er fæstningen en skøn oplevelse. 

I 1299 bestilte Kong Håkon V opførelsen af Akershus slot og fæstning. Med sin strategiske beliggenhed på den østlige side af havnen fungerede middelalderslottet som det kongelige sæde for statsmagten og har med held overlevet forskellige belejringer gennem tiderne. Kong Christian IV (1588-1648) genopbyggede slottet og forvandlede det til et moderne skandinavisk renæssanceslot. 

Fæstningen tilbyder guidede ture hele året.

Bare Jazz

 Bare Jazz ("kun jazz") er en kombineret butik og café/bar, hvor du kan lytte til skønne jazzmelodier og gennemse caféens store udvalg af vinylplader og cd'er, som også er til salg.

Caféen har fremragende live bands, der spiller en bred vifte af jazzmusik.

Besøg caféen for at få en unik oplevelse.

Adresse: Grensen 8, 0159 Oslo

Spikersuppa Ice Skating Rink

Tag dine skøjter på – eller lej et par for NOK 100 om dagen – og tag en skøjtetur i hjertet af Oslo lige mellem nationalteatret og den norske parlamentsbygning. Skøjtebanen er gratis og er åben for alle.

Hver dag omkring kl. 15.00, når isen er ved at blive klargjort, vil skøjtebanen være midlertidigt lukket.

Læs mere her

Operahuset

Den Norske Opera & Ballet er verdenskendt og er en arkitektonisk og kunstnerisk perle. Det er det første operahus i verden, hvor man gå helt fra vandkanten op til toppen af taget. Operahuset er blevet en af Norges største turistattraktioner. 

Læs mere her 

Bestil billetter her 

 • 0 m til centrum

 • 100 m til offentlig transport

 • 750 m til centralstation

 • 50 km til Oslo Lufthavn

Bestil overnatning på First Hotel Grims Grenka i Oslo, og vælg mellem 65 flotte værelser. På First Hotel Grims Grenka kan du vælge mellem forskellige typer værelser som dobbeltværelse, suiter og flere større værelser, der er indrettet med vinter- eller sommertema. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige Jensen-senge, badekar eller bruser, køleskab/minibar og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Grims Grenka har du også adgang til træningsrum, og morgenmad er selvfølgelig inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt, fra 1.325 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standard dobbeltværelser er behageligt indrettet i grønne nuancer og vender ind mod atriet. Værelserne er på minimum 21 m2 og har en behagelig seng fra Jensen. Værelset har køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbelt, fra 1.610 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores superior-værelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 23 m2 og vender ud mod Kongens gate eller Nedre Slottsgate. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Deluxe Dobbelt, fra 1.800 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores deluxe dobbeltværelser er indrettet i hvide og blå farvetoner, som giver en beroligende følelse. Værelserne er på minimum 26 m2 og vender ud mod Kongens gate eller baggård. Værelset har en behagelig Jensen-seng, køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Executive Dobbelt, fra 2.275 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 43 m²
Vores Executive dobbeltværelser er på 43 m² og vender ind mod atriet. Værelserne er indrettet i grønne og mørke farvetoner, som giver et luksuriøst præg. Værelserne har badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Suite, fra 3.225 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Suiter er på 70 m2 og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne har parketgulv og er indrettet i efterårsfarver, som giver en rolig og behagelig atmosfære. Suiten har separat badeværelse og toilet, walk-in-closet, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

Junior Suite, fra 2.750 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 70 m²
Junior Suiter er på 70 m² og vender ud mod Nedre Slottsgate. Værelserne er designet i tidsrigtige farvetoner, som giver en rar og intim atmosfære. Junior suiter har egen lounge, badekar, behagelig Jensen-seng, velfyldt minibar, badekåber, pengeskab, arbejdsplads, Nespresso-maskine og fladskærms-tv. En dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

SmartBed

Værelset passer til:
Størrelse: 21 m²
First Smartbed-værelser er på minimum 21 m² og er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres efter eget ønske. Værelserne har en bred dobbeltseng og passer til dig, der værdsætter en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personligt kit i receptionen, som indeholder sovemaske og ørepropper. Værelset har køleskab til rådighed, badekåber, pengeskab, arbejdsplads og fladskærms-tv.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.

First Hotel Grims Grenka tilbyder et lille konferencelokale med plads til op til 10 personer, der er praktisk til dine interne møder. Hvis du har brug for mere plads, anbefaler vi Christiania Qvartalet Mødecenter.

Christiania Qvartalet Mødecenter ligger 2 blokke væk fra hotellet. Alle konferencelokaler har naturligt lys, god ventilation, moderne møbler og AV-udstyr. Centret har 13 forskellige værelser fordelt på 2 etager med en kapacitet fra 1-100 gæster.

Send os en forespørgsel

MADU restaurant ligger midt i hjertet af Oslo, nemlig på First Hotel Grims Grenka ved Bankpladsen i Kvadraturen. MADU er den kritikerroste restaurant til Norges første designhotel, First Hotel Grims Grenka. Restauranten ligger i Kvadraturen, mellem Oslos gågade, Karl Johan, og Akershus Festning.

MADU tilbyder spændende retter i Nordic Cuisine-stil i en afslappet og uformel atmosfære. Vores kokke har valgt de bedste lokale råvarer efter sæsonen, hvor fokus er at give jer en udsøgt oplevelse. Hos os er du og dit selskab midtpunktet og vi glæder os til at byde jer velkommen.

I sommerhalvåret holder vi åbent på Q Lounge – hotellets fantastiske tagterrasse på 7. etage. Her kan du nyde magiske, norske sommerdage og -aftener i lækre omgivelser.

Tilbud

 • Bryllupspakke

  Lad First Hotel Grims Grenka skabe gode varige minder. Jeres bryllupsnat skal være fyldt med intime og romantiske oplevelser. Giv hinanden tid til at fordøje det hele, og nyd hvert eneste øjeblik af denne helt særlige nat.

  Book pakke Fra NOK 4.500,- for pakken

First Hotel Grims Grenka har en unik beliggenhed i Oslos centrum, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for at besøge og udforske Oslo. Kontakt receptionen, hvis du gerne vil have nogle idéer til, hvad du skal foretage dig, når du er i byen.

Oslo har mange attraktioner, herunder adskillige kulturarvssteder. Blandt byens kulturelle oplevelser er Operahuset og talrige kunstgallerier med kunst i verdensklasse. Du kan finde alt fra byfestivaler, koncerter og fantastiske shoppingmuligheder til en bred vifte af udendørsaktiviteter.

<p><a href="/link/2af15f8140904c37a3fd0d0f76f1b603.aspx#attractions">Her er nogle tips til, hvad man kan foretage sig i Oslo</a>.</p>

A.C. Perch’s Thehandel & Tea Room

Lige rundt om hjørnet fra First Hotel Grims Grenka ligger en af de mest charmerende tebutikker og -saloner i Oslo: A.C. Perchs Thehandel & Tea Room, leverandører til det kongelige danske hof.

Butikken har solgt te af højeste kvalitet siden 1835. Du vil føle en varm velkomst, når du træder ind i de smukke lokaler på adressen Kirkegata 5.

Du kan vælge mellem et udvalg af over 150 typer af den dejligste te i guldæsker. White Temple er den bedst sælgende te i Oslo.

Det Grønne Kjøkken

Restauranten Det Grønne Kjøkken tilbyder et godt udvalg af lækre retter. Du kan vælge mellem økologiske, glutenfri, veganske og allergivenlige muligheder. 

Det Grønne Kjøkken er beliggende i et område af Oslo centrum, der er over 400 år gammelt. Under Anden Verdenskrig brugte den norske modstandsbevægelse lokalet som hovedkvarter for kommunikation med London.

Gå tværs over gaden fra hotellet, og nyd din frokost på en af de bedste restauranter i Oslo.

Adresse: Kongens gate 4, 0153 Oslo

Cinemateket

Cinemateket er stedet at gå hen, hvis du vil opleve filmhistorie og filmkunst. Stedet viser både de store klassikere og mindre kendte værker fra filmhistorien. 

En stor del af filmene er eksklusive. Det betyder, at du kan se unikke film, som kun Cinemateket har adgang til, samt film, der ikke kan ses andre steder.

Adresse: Dronningens gate 16, 0105 Oslo

Se filmoversigten her

akershus festning

Akershus fæstning

Akershus fæstning er et fantastisk sted, hvor du kan opleve Oslos historie. Uanset om det er en kølig forårsmorgen, en varm sommeraften, en blæsende efterårsdag eller en kold vinterdag, er fæstningen en skøn oplevelse. 

I 1299 bestilte Kong Håkon V opførelsen af Akershus slot og fæstning. Med sin strategiske beliggenhed på den østlige side af havnen fungerede middelalderslottet som det kongelige sæde for statsmagten og har med held overlevet forskellige belejringer gennem tiderne. Kong Christian IV (1588-1648) genopbyggede slottet og forvandlede det til et moderne skandinavisk renæssanceslot. 

Fæstningen tilbyder guidede ture hele året.

Bare Jazz

 Bare Jazz ("kun jazz") er en kombineret butik og café/bar, hvor du kan lytte til skønne jazzmelodier og gennemse caféens store udvalg af vinylplader og cd'er, som også er til salg.

Caféen har fremragende live bands, der spiller en bred vifte af jazzmusik.

Besøg caféen for at få en unik oplevelse.

Adresse: Grensen 8, 0159 Oslo

Spikersuppa Ice Skating Rink

Tag dine skøjter på – eller lej et par for NOK 100 om dagen – og tag en skøjtetur i hjertet af Oslo lige mellem nationalteatret og den norske parlamentsbygning. Skøjtebanen er gratis og er åben for alle.

Hver dag omkring kl. 15.00, når isen er ved at blive klargjort, vil skøjtebanen være midlertidigt lukket.

Læs mere her

Operahuset

Den Norske Opera & Ballet er verdenskendt og er en arkitektonisk og kunstnerisk perle. Det er det første operahus i verden, hvor man gå helt fra vandkanten op til toppen af taget. Operahuset er blevet en af Norges største turistattraktioner. 

Læs mere her 

Bestil billetter her 

Tilbud

 • Bryllupspakke

  Lad First Hotel Grims Grenka skabe gode varige minder. Jeres bryllupsnat skal være fyldt med intime og romantiske oplevelser. Giv hinanden tid til at fordøje det hele, og nyd hvert eneste øjeblik af denne helt særlige nat.

  Book pakke Fra NOK 4.500,- for pakken

Andre First Hotels

tradeDoubler