Gå til hovedindhold

First Hotel Grims Grenka

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Grims Grenka

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 1.188 NOK

Urbant boutiquehotel med gratis morgenmad og WiFi

First Hotel Grims Grenka har en central beliggenhed i Kvadraturens urbane omgivelser, lige bag Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo centrum. Hotellet har 65 indbydende hotelværelser, hvorav 10 værelser er luksuriøse suiter på op mod 70 kvm2. Oplev den pulserende atmosfære, god service, en god nats søvn og en kvalitetsmorgenmad for at få en god start på dagen.

På øverste etage finder du en af Oslos flotteste tagterrasser, Q Lounge, der serverer dejlige cocktails og mad i sommerhalvåret. Parkering er let tilgængelig i Q-Parks parkeringshus på Bankplassen kun et stenkast fra hotellet.

Læs fuld beskrivelse
 • 100 m til offentlig transport

 • 750 m til centralstation

Faciliteter

 • mad fra restaurant MADU

  MADU restaurant

  Beliggende i Oslos første designhotel tilbyder MADU komforten af et hjemmelavet måltid i en unik og afslappet atmosfære. Ved at bruge moderne teknikker på gamle klassikere forvandler vi retter, der altid har været gode til udsøgte. Det gør vi blandt andet ved at skære ned på kulhydraterne og fremhæve smagene. Menuen er derfor en sundere og mere indbydende udgave af velkendte og kærkomne retter. Vi kalder det ELEVATED COMFORT FOOD.

  Bemærk: MADU er lukket om sommeren, men genåbner i september.

   

 • Morgenmad

  Morgenmad inkluderet

  Morgenmad er dagens vigtigste måltid, hvor du får energi til nye aktiviteter. På First Hotel Grims Grenka har vi stort fokus på morgenmad og tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet. Morgenmad er inkluderet i prisen, når du bor hos os.

  Åbningstider morgenmadsbuffet:
  Hverdage fra kl. 6.30 til 10.00
  Weekend fra kl. 08.00 til 11.00

 • Q Lounge Bar og tagterrasse

  Q Lounge er hotellets fantastiske tagterrasse i 7 etager. Her på Oslos tag kan du nyde varme, magiske, norske sommerdage og -aftener i smukke omgivelser. Vores bartendere sørger for at slukke din tørst, og en enkel menu tilbyder også mad til dem, der ønsker det. Q Lounge er kåret til verdens 18. bedste tagbar af CNN Travel.

  Pst. Det er ikke muligt at reservere bord på tagterrassen, så det er bare at komme.

  Åbningstider: 
  Man 16 - 22
  Tir-ons 15-23
  Tor-lør 12-23
  Søn 16-22

 • Lobby Bar

  Hotellets lobbybar er det naturlige mødested i en ellers så hektisk hverdag. Med den strategiske beliggenhed midt i receptionsområdet tilbyder vi et stort udvalg af forfriskninger, der er perfekte til enten afterwork, sociale sammenkomster eller bare en timeout fra Oslos travle gader.

  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 15.00 - 23.00

 • Mødefaciliteter

  First Hotel Grims Grenka tilbyder et boardroom med plads til 10 personer.

  Hvis I har brug for større kapacitet, anbefaler vi Christiania Qvartalet Møtesenter. 

  Christiania Qvartalet Møtesenter ligger tæt på hotellet på Grev Wedels Plass. Alle møderum har dagslys, god ventilation, nyt møblement og moderne AV-udstyr. Centeret består af 13 mødelokaler fordelt på to etager og har kapacitet fra 1-100 personer.

  Kontakt Eurest angående forespørgsel eller booking på konferanse@eurest.no

Tilbud

 • Bryllupspakke

  Lad First Hotel Grims Grenka skabe gode varige minder. Jeres bryllupsnat skal være fyldt med intime og romantiske oplevelser. Giv hinanden tid til at fordøje det hele, og nyd hvert eneste øjeblik af denne helt særlige nat.

  Book pakke Fra NOK 4.500,- for pakken

Andre First Hotels

tradeDoubler