Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

Book din overnatning i Lofoten på Skårungen - First Partner Collection. Vi tilbyder forskellige typer af overnatningsmuligheder såsom hytter, hotelværelser og glamping-telte. Samtlige overnatningskategorier ligger tæt på havet og tilbyder gratis privat parkering, gratis WiFi samt strandområde, have og legeplads.

Værelsesudvalg og priseksempel

Hotelværelser – Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vi byder på 8 standard-dobbeltværelser placeret i hovedbygningen, hvor du også finder receptionen og vores restaurant. Alle værelserne er renoverede og udstyret med en queen-size seng fra Jensen, eget badeværelse, opholdsområde, elkedel, kaffemaskine og WiFi. Værelserne har udsigt til baghaven.
Seng og kapacitet
Queen-size seng
Book
Standard Room. Bilde.Standard Room. Bilde.Badeværelse Standard Room. Bilde.

Hotelværelser – Dobbelt Med Havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vi tilbyder 6 dobbeltværelser med havudsigt. Værelserne er placeret i hovedbygningen, hvor du også finder receptionen og vores restaurant. Alle værelserne er renoverede og er udstyret med en queen-size seng fra Jensen, eget badeværelse, opholdsområde, elkedel, kaffemaskine og WiFi.
Seng og kapacitet
Queen-size seng
Book
Sea View Room. Bilde.Sea View Room. Bilde.Sea View Room. Bilde.

Hotelværelser – Superior-dobbelt Med Havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vi tilbyder 2 Superior-dobbeltværelser med havudsigt og ekstra plads. Værelserne er placeret i hovedbygningen, hvor du også finder receptionen og vores restaurant. Alle værelserne er renoverede og er udstyret med en queen-size seng fra Jensen, eget badeværelse, opholdsområde, elkedel, kaffemaskine og WiFi.
Seng og kapacitet
Queen-size seng
Book
Superior Room. Bilde.Superior Room. Bilde.

Waterfront Cabins

Værelset passer til:
Størrelse: 36 m²
Vores Waterfront Cabins er rorbu-hytter, det vil sige gamle traditionelle fiskerhytter, som er placeret ved vandkanten. De blev totalrenoveret i 2020 og byder på egen fjordterrasse med smuk udsigt til Vågakallen (et af Lofotens højeste fjelde). Hytterne har plads til 5 personer (4 voksne eller 3 voksne og 2 børn). Det ene soveværelse har en queen-size seng, og det andet er indrettet med familiekøjer. Køkkenet er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede dine egne måltider. Der er badeværelse med bruser. Alle hytter har egen parkeringsplads og egner sig perfekte til længere ophold på Skårungen.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, twin-senge og familiekøjer
Book
Waterfront Cabin rom. Bilde.Waterfront Cabin rom. Bilde.Badeværelse Waterfront Cabin. Bilde.

Glamping-telte

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores 3 store og stilfulde glamping-telte er indrettet med komfortable senge, dundyner, tæpper og lanterner, der skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Alle telte er udstyret med brændeovn. De er tørre og behagelige i al slags vejr takket være det tunge teltdug. På varme dage kan du rulle væggene op for at lukke den køligere luft ind. Teltene er beregnet til 2 gæster med dobbeltseng. De er perfekte til naturelskende par, som søger en unik oplevelse, men alligevel ønsker komfort. Gæsterne kan frit benytte sig af bade- og sanitetsforholdene i hotellets hovedbygning. Glamping-teltene er kun tilgængelige fra juni til slutningen af august.
Kan kun bookes via telefon eller e-mail
King-size seng
Book
Interiør af et glamping telt. Foto.Seng i telt med udsigt over Lofoten. Foto.Glamping ved stranden ved Skaarungen. Foto.

Top Row Cabins

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores Top Row Cabins er helt nye hytter, der byder på panoramaudsigt – perfekt til at opleve nordlyset. Hytterne er placeret på en lille bakke med egen terrasse ud mod fjorden og Vågakallen (et af Lofotens højeste fjelde). Hver hytte har 2 soveværelser med samlet plads til fem personer (4 voksne eller 3 voksne og 2 børn). Det ene soveværelse på første sal har en queen-size seng. Soveværelset på stueplan har en dobbeltseng. Køkkenet er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede dine egne måltider. Der er badeværelse med bruser. Alle hytter har egen parkeringsplads og er perfekte egnet til længere ophold på Skårungen.
Seng og kapacitet
Queen-size seng, dobbeltseng
Book
Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.

Top Row Family Cabins

Værelset passer til:
Størrelse: 48 m²
Vores Top Row Family Cabins er familiehytter, der minder om vores Top Row Cabins men er større. Hytterne, der blev bygget i 2022, er placeret på en lille bakke med egen terrasse med udsigt til fjorden og Vågakallen (et af Lofotens højeste fjelde). Hytterne har 2 soveværelser samt 2 værelser med i alt 2 sovesofaer og dermed samlet plads til 6-8 personer. Køkkenet er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede dine egne måltider. Der er badeværelse med bruser. Alle hytter har egen parkeringsplads og er perfekt egnet til længere ophold på Skårungen.
Seng og kapacitet
Queen-sized send, loftsenge med to soveværelser og to sovesofaer
Book
Family Toprow værelse. Foto.Family Toprow værelse. Foto.Family Toprow værelse. Foto.Family Toprow værelse. Foto.Family Toprow badeværelse. Foto.