Gå til hovedindhold

Kinsarvik

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Kinsarvik centrum

Er du på udkik efter et hotel i Ullensvang? Hos First Hotel Kinsarvik, med blot 100 meter til centrum, er du strategisk placeret i forhold til alt hvad du måtte søge. Hotellet er omgivet af smuk natur, og byen tilbyder god mad og drikke samt shoppingmuligheder og attraktioner.

Kinsarvik er administrationscentret i Ullensvang kommune og har en befolkning på ca. 550 personer. Stedet er et yndet rejsemål for turister hvert år. Mange kommer for at opleve den fantastiske natur, andre for at få indblik i historien om et sted, som var helt centralt i Middelalderen.

Har du brug for et hotel i forbindelse med en tur til Trolltunga, forlystelsesparken Mikkelparken, en rejse i Hardangerfjorden eller andre naturoplevelser er vort hotel godt placeret i hjertet af Hardanger. Hotellet tilbyder gratis morgenmad, parkering og internet.

Vores hoteller i Kinsarvik

  • facade
    Kinsarvik, 5780 Kinsarvik
    Book nu!
    First Hotel Kinsarvik ligger i idylliske Kinsarvik i hjertet af Hardanger, cirka 40 minutters køretur fra Odda og 45 minutter fra Voss. Hotellet har en skøn udsigt over Hardangerfjorden og fjeldene, og du kan tage færge til Utne og Kvanndal.

    Kinsarvik er det naturlige udgangspunkt for aktive ferieoplevelser med en spektakulær kyststrækning og dybe fjorde. Området er også kendt for forlystelsesparken Mikkelparken. Udsigtspunktet Trolltunga er heller ikke langt væk. Det nyrenoverede hotel tilbyder personlig service.