Gå til hovedindhold

First Hotel Raftevold

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Raftevold

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 1.052 NOK

Hotel i hjertet af fjord-Norge

First Hotel Raftevold ligger i hjertet af fjord-Norge. Vores smukke have ligger ud mod Europas dybeste sø, Hornindalsvatnet. Hotellet ligger i nærheden af Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjeldet. Ålesund, med sin smukke og historiske arkitektur, ligger kun 2 timers køretur væk. Adgang med bil via E39. Den nærmeste lufthavn er Volda, som ligger knap 25 min. fra hotellet.

First Hotel Raftevold er et indbydende og hyggeligt boutiquehotel. Hotellet er nylig renoveret i moderne og farverig stil. Alle vores værelser har WiFi og byder på smuk udsigt. I restauranten serverer vi lækre menuer baseret på friske, lokale råvarer. Vi tilbyder også gratis parkering foran hotellet. Desuden har vi moderne mødefaciliteter med gratis WiFi.

 • 0 m til centrum

 • 50 m til offentlig transport

 • 28 km til Geirangerfjorden

 • 42 km til Ørsta/Volda Lufthavn

Faciliteter

 • Restaurant

  Restaurant

  Vores hyggelige restaurant tilbyder noget for enhver smag, uanset om du ønsker en sandwich eller en trerettersmiddag. Vi  serverer hjemmelavet og lokal mad og kan også fristet med hotellets eget bagværk. Du får også alt fra kaffe og te, til klassiske drinks, champagne og fadøl. Desuden er der et udvalg af aviser.
  Hver søndag serveres hotellets traditionelle "Sosakjøtt" med klassisk tilbehør og karamelbudding til kr. 199,-.
  Hotellet levere også catering i nærområdet. Kontakt os for at få et godt tilbud.

  Åbningstider for restauranten:
  Restauranten er åben syv dage om ugen, fra kl. 11.00 - 21.00.

 • Morgenmad

  Morgenmad inkluderet

  Dagens første måltid er også det vigtigste. Her tanker du energi til dagens begivenheder, hvad enten det er sightseeing eller forretningsmøder. På First Hotel Raftevold er vi glade for at kunne tilbyde en lækker og sund morgenmadsbuffet.

  Morgenmad serveres på disse tidspunkter:
  Mandag - fredag: 7.00 - 10.00
  Lørdag - søndag: 8.00 - 10.00
  (Sommer: Mandag - søndag: 7.00 - 10.00)

 • Konferencer og møder

  Planlægger du møder eller konferencer? First Hotel Raftevold tilbyder konference- og mødefaciliteter til op til 80 personer. Vi tilbyder dagspakker med forskellige menuer og konferencepakker med overnatning.

tradeDoubler