Gå til hovedindhold

Hornindal

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i Hornindal

Leder du efter et hotel i Hornindal, er First Hotel Raftevold en god mulighed. Hotellet er omgivet af områdets smukke natur og har særlig god udsigt til Hornindalsvatnet, som er Europas dybeste indlandssø. I umiddelbar nærhed finder du også Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjeldet.

Mod nord og øst findes kommunerne Stranda, Ørsta og Volda, som kan nås på en mindre køre- eller færgetur. Med offentlig transport lige uden for hoteldørene, kan du fint overnatte i Hornindal.

Omgivet af sin smukke natur er det specielt turister der søger naturoplevelser som ønsker at overnatte på First Hotel Raftevold. Vort hotel i Hornindal tilbyder imidlertid også møde- og konferencerum for de, der måske ønsker at kombinere forretning med smukke naturomgivelser.

Vores hoteller i Hornindal

 • værelse
  TripAdvisor
  Grodås, 6763 Hornindal
  Book nu!
  First Hotel Raftevold ligger i hjertet af fjord-Norge. Vores smukke have ligger ud mod Europas dybeste sø, Hornindalsvatnet. Hotellet ligger i nærheden af Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjeldet. Ålesund, med sin smukke og historiske arkitektur, ligger kun 2 timers køretur væk. Adgang med bil via E39. Den nærmeste lufthavn er Volda, som ligger knap 25 min. fra hotellet.

  First Hotel Raftevold er et indbydende og hyggeligt boutiquehotel. Hotellet er nylig renoveret i moderne og farverig stil. Alle vores værelser har WiFi og byder på smuk udsigt. I restauranten serverer vi lækre menuer baseret på friske, lokale råvarer. Vi tilbyder også gratis parkering foran hotellet. Desuden har vi moderne mødefaciliteter med gratis WiFi.
tradeDoubler