Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Vores værelser

First Hotel Victoria tilbyder 200 flotte værelser. Du kan vælge mellem forskellige typer værelser som enkeltværelse, dobbeltværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Værelsene er røgfri og har behagelige senge, badekar eller bruser og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Victoria nyder du godt af adgang til bar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderat Enkelt

Værelset passer til:
Vores Moderate-standardenkeltværelser er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm. Perfekt til dem, der rejser alene. Værelset har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 140 cm bred.

Standard Enkelt, fra 965 NOK

Værelset passer til:
Vores standardenkeltværelser er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm. Perfekt til dem, der rejser alene. Værelset har også skrivebord eller stol.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 150 cm bred.

Standard Twin, fra 1.065 NOK

Værelset passer til:
Komfortable og rummelige værelser med to enkeltsenge på 90 cm.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge, 90 cm brede, med Jensen-madrasser.

Standard Dobbelt, fra 1.065 NOK

Værelset passer til:
Alle vores dobbeltrum er moderne og rummelige. Alle har komfortable 180 cm brede Jensen-senge.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbelt, fra 1.365 NOK

Værelset passer til:
Vores moderne Superior-værelser er meget rummelige og har komfortable Jensen-senge, siddegruppe, arbejdspult og fladskærms-tv. Det er også mulighed for ekstra opredning på nogle af værelserne. En dobbeltseng, 180 cm bred. Værelset har også sovesofa, som har plads til en voksen eller to børn.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Værelset har også sovesofa, som har plads til en voksen eller to børn.

Junior Suite, fra 1.865 NOK

Værelset passer til:
Forkæl dig selv med en flot junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverede og moderne juniorsuiter i forskellige størrelser og med forskellig udformning. Visse værelser har flot udsigt over Mjøsa. Suiterne passer godt til mødevirksomhed eller familiesuiter, eller hvis man bare ønsker mere plads.

Suiter, fra 4.346 NOK

Værelset passer til:
Forkæl dig selv! Vores flotte suite kan byde på flot Mjøsa-udsigt og er et godt valg som brudesuite. Den kan også bruges til mødevirksomhed, som familiesuiter eller hvis man bare ønsker mere plads. En dobbeltseng, 180 cm bred. Værelset har også en sovesofa, som har plads til en voksen eller to børn.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Værelset har også en sovesofa, som har plads til en voksen eller to børn.

First SmartBed Twin

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne har to separate senge (2x90 cm). Værelserne passer godt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personligt sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Standard Seaview, fra 1.165 NOK

Værelset passer til:
Alle vores Seaview-værelser er moderne og rummelige. Alle har komfortable Jensen-senge, og har en flot udsigt over Mjøsa.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge, 90 cm brede, med Jensen-madrasser.
tradeDoubler