Gå til hovedindhold

Hamar

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Hamar centrum

First Hotels har et hotel i Hamar. Af hoteller i Hamar, er First Hotel Victoria faktisk det ældste og er beliggende centralt på Strandgaten kun 80 meter fra jernbanestationen. Gaden er efterhånden blevet en meget central del af bykernen med flere butikker og spisemuligheder.

Hamar er en by med en lang række begivenheder og kulturoplevelser. Da First Hotel Victoria ligger centralt i Hamar egner hotellet sig fortrinligt som overnatningssted i forbindelse med begivenheder i Hamar Olympic Hall (skøjteløb, udstillinger mv.) eller i forbindelse med koncerter og festivaler i og omkring byen. Hotellet ligger bare 100 meter fra Mjøsasøen, og passer dermed også godt den, der ønsker aktiviteter som fisketure, bådture eller badning.

Vores hoteller i Hamar

  • Facade
    Strandgaten 21, 2317 Hamar
    Book nu!
    First Hotel Victoria er det ældste hotel i Hamar. Vi tilbyder 200 nyrenoverede værelser og en moderne konferenceafdeling. Vi serverer en stor, gratis morgenmadsbuffét hver morgen, og du kan se alle de store idrætsarrangementer og nyde den uformelle atmosfære i vores sportsbar O'Learys eller besøge restaurant Nagomi, hvor der serveres japansk mad i verdensklasse.

    Hotellet ligger kun 80 meter fra togstationen med en fantastisk udsigt over Mjøsa. Mjøsbyen Hamar er kendt for sine...