Gå til hovedindhold

Bergen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i Bergen - Ting at gøre

De norske fjorde er en storslået oplevelse. Naturmagasinet National Geographic har endda udråbt de dybe norske fjorde med de høje fjelde til at være verdens mest uspoleret turistdestination. Bergen er det perfekte udgangspunkt for en norsk fjordrejse. Her kan du opleve både rå natur og inspirerende kultur.

Udover naturen er der et en bred vifte af aktiviteter i og omkring Bergen. Her finder du blandt andet Norges største akvarium, Bergen Akvarium, den berømte linjebane Fløjbanen, som tager dig op til toppen af bjerget Fløyen, samt den populære 'Bryggen i Bergen', hvor First Hotel Marin ligger.

Vores hoteller i Bergen

  • TripAdvisor
    Rosenkrantzgaten 8, 5003 Bergen
    Book nu!
    First Hotel Marin er et centralt, klassisk hotel på Bryggen i Bergen, der er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Ikke langt fra hotellet finder man historisk arkitektur, Fløibanen og shopping. Hos os vil både businessreisende og privatrejsende finde sig godt til rette på hotellets rummelige værelser, hvor flere har udsigt over Bryggen. Alle værelser er nylig renoveret og fremstår lyse og moderne. Hos os kan du nyde en lækker morgenmad, før du kaster dig ud i alt det, Bergen har at byde på Velkommen til First Hotel Marin.

Attraktioner i Bergen

tradeDoubler