Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Ålesund

First Hotel Atlantica tilbyder 73 flotte værelser. Du kan vælge mellem forskellige typer værelser som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse, deluxeværelse og SmartBed-værelse. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige senge, badekar eller bruser og gratis WiFi. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Single, fra 895 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8-10 m²
Værelse med udsigt enten til Brosundet eller torvet. Værelserne er forholdsvist små i størrelsen, men har høj standard med Jensen-senge. En enkeltseng, 100 cm bred.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 100 cm bred.

Standard Dobbelt, fra 1.001 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8-19 m²
Værelse med Jensen-senge i størrelsen 150-160 cm. Alle værelserne har moderne bad med bruser, hårtørrer og "All White"-produkter. Værelserne har skrivebord, tv og wi-fi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 150-160 cm bred Jensen-seng.

Standard Twin, fra 1.002 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8-19 m²
Værelse med to 90 cm brede Jensen-senge. Twin-senge. Alle værelserne har moderne bad med bruser, hårtørrer og "All White"-produkter. Værelserne har skrivebord, tv og wi-fi.

Standard Familie, fra 1.195 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20-30 m²
De rummelige Standard Familieværelser er udstyret med 180 cm brede og behagelige dobbeltsenge fra Jensen og en dobbelt sofaseng. Værelserne passer perfekt til familier og dem der ønsker ekstra plads.

Deluxe Dobbelt, fra 1.320 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m²
Værelser med egen balkon. Alle værelser har 42" tv, skrivepult, gratis wi-fi, to designstole, køleskab, strygejern og elkedel til kaffe og te. Dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Deluxe Familie med havudsigt, fra 1.395 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20-30 m²
De rummelige Deluxe Familieværelser er udstyret med 180 cm brede og behagelige dobbeltsenge fra Jensen og en dobbelt sofaseng. Værelserne passer perfekt til familier og dem der ønsker ekstra plads.
Seng og kapacitet
To dobbeltsenge, 180 cm brede Jensen-senge.

Superior Twin, fra 1.095 NOK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige superior twin værelser er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne har 2 x 90cm senge og passer godt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.