Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Ålesund

First Hotel Atlantica tilbyder 73 flotte værelser. Du kan vælge mellem forskellige typer værelser som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse, deluxeværelse og SmartBed-værelse. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige senge, badekar eller bruser og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Atlantica har du adgang til træningscenter og vores café, Waynes Coffee. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Single, fra 823 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8 to 10 m²
Værelse med udsigt enten til Brosundet eller torvet. Værelserne er forholdsvist små i størrelsen, men har høj standard med Jensen-senge. En enkeltseng, 100 cm bred.
Seng og kapacitet
En enkeltseng, 100 cm bred.
Enkeltværelse

Standard Dobbelt, fra 895 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8 to 19 m²
Værelse med Jensen-senge i størrelsen 150-160 cm. Alle værelserne har moderne bad med bruser, hårtørrer og "All White"-produkter. Værelserne har skrivebord, tv og wi-fi.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 150-160 cm bred Jensen-seng.
dobbeltværelse

Standard Twin, fra 895 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 8 to 19 m²
Værelse med to 90 cm brede Jensen-senge. Twin-senge. Alle værelserne har moderne bad med bruser, hårtørrer og "All White"-produkter. Værelserne har skrivebord, tv og wi-fi.
Dobbeltværelse

Deluxe Dobbelt, fra 1.191 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m².
Nyrenoverede værelser med egen balkon. Alle værelser har 42" tv, skrivepult, gratis wi-fi, to designstole, køleskab, strygejern og elkedel til kaffe og te. Dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.
Deluxe dobbeltværelse

Deluxe Familie med havudsigt, fra 1.283 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m2 to 30 m²
Store værelser – perfekt til familier eller dem, der ønsker ekstra god plads. Havudsigt. To dobbeltsenge, 180 cm brede Jensen-senge.
Seng og kapacitet
To dobbeltsenge, 180 cm brede Jensen-senge.
deluxe familieværelse med havudsigt

First SmartBed Dobbelt, fra 971 NOK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne har king size-seng (180 cm) og passer godt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personligt sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.
tradeDoubler