Gå til hovedindhold

First Hotel Kopavogur

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Kopavogur

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 13.520 ISK

First Hotel Kopavogur

First Hotel Kopavogur ligger i den næststørste by i Island, Kopavogur, og kun i 7 kilometers afstand fra Reykjaviks centrum. Kopavagur har en bred vifte af forretninger og servicetilbud, en blomstrende kulturel scene og to glimrende geotermiske svømmebassiner. Hotellet ligger midt i et fuldt opbygget kvarter, i gåafstand fra restauranter og Islands største og mest moderne indkøbscenter. Hotellets bar er kendetegnet ved en venlig atmosfære, loungen er ideel at slappe af i efter en eventyrlig dag i Island. Vores lille motionscenter hjælper dig med at overholde dit træningsprogram. Hvis du har brug for hjælp til at arrangere ture eller rejser i Island, vil vores personale med glæde hjælpe dig.

Læs fuld beskrivelse

 • 7 km til bycentrum

 • 700 m til offentlig transport

 • 700 m til Smaralind Indkøbscenter

 • 46 km til Keflavik Lufthavn

Faciliteter

 • morgenmad

  Morgenmad

  Endeløse eventyr venter på dig, når du vågner i Island. For at vores gæster skal kunne skynde sig og nyde magien i Island vil vi ikke forsinke dem med en stor morgenbuffet. I stedet tilbyder loungen i lobbyen salg af god kaffe, drikkevarer eller te, som du kan tage med dig, og nogle lækre morgenmadsprodukter, såsom nybagt brød, frisk frugt og traditionel islandsk skyr.

 • Du tjekker selv ind og ud

  Nyd, at du selv kan tjekke ind og ud på vores hotel. Denne service gør det muligt for dig at tjekke ind, når det passer dig. Det betyder, at du kan vælge en rolig stund til at tjekke ind og ud for at undgå den hektiske travlhed foran receptionsskranken.

  Du kan også færdiggøre din indtjekning, før du ankommer til hotellet, få din hotelnøgle sendt til din mobiltelefon og gå direkte til dit komfortable værelse.

 • lobby

  Bar i lobbyen

  Vores hyggelige bar i lobbyen serverer et godt udvalg af drikkevarer, fra kaffe, te og alkoholfri drikke til lokal fadøl, vin og spiritus. 

  Du kan sætte dig ned med vores personale, tale om din tur og få hjælp til at arrangere dine aktiviteter i Island over en drink eller to. 

  Hotellets lounge har også TV, bøger og et billardbord, som alle gæster kan benytte sig af, når de har lyst. 

 • gym

  Fitnessstudie og geotermisk svømmebassin

  Vi åbner snart et fuldt udstyret fitnesslokale. I mellemtiden anbefaler vi vores gæster at benytte og nyde de flotte gå- og joggestier i området.

  Vi opfordrer også alle vores gæster til at besøge et eller begge de geotermiske svømmebassiner, vores by Kopavogur kan tilbyde. De er rigtigt hyggelige og geotermisk opvarmede. Du kan tage dertil for at få en god svømmetur eller slappe af i de varme badekar eller dampbade.

tradeDoubler