Gå til hovedindhold

SILAS BJERREGAARD - GRAND UNPLUGGED

GRAND UNPLUGGED - SILAS BJERREGAARD - 2. NOVEMBER 2019

Silas Bjerregaard, kendt som forsanger for Turboweekend og fra hans optræden i TV2-programmet ”Toppen af Poppen”, lægger vejen forbi First Hotel Grand til en akustisk aften. Silas tropper op med sin intense vokal, præsenterer os for nyt solo-materiale samt Turboweekends største hits og mon ikke et par rørende fortolkninger fra Toppen af Poppen, hvor Silas især gjorde sig bemærket ved sin smukke og sanselige version af SKO/TORP nummeret ”Dolphin Girl”. Glæd dig til at opleve Silas helt tæt på og hudløst ærlig med sine fantastiske numre.”

Restaurant Grand

Køkkenteamet fra Restaurant Grand vil denne aften præsentere en elegant og raffineret efterårsmenu, der i 5 serveringer sætter gang i festlighederne. Glæd dig til en spiseoplevelse, der med legesyg intensitet iscenesætter efterårets spisekammer på fornemmeste vis. 

Ulrik Storm

Den erfarne DJ Ulrik Storm lægger igen lyd til Grand Unplugged afterparty. Ulriks tilstedeværelse bag pulten er altid velkommen og med hans skarpe ører, faste håndelag og sans for detaljen er festen i sikre hænder. Glæd dig til et formidabelt mix af de nye hits og gamle klassikere i samspil med de numre, vi havde glemt, vi elskede.

Læn dig tilbage og nyd loungestemningen.
Bartendere står klar til at mixe vores berømte cocktails

Bestillings- og boperiode

Køb dine billetter, direkte hos os, og spar gebyrerne. 

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

Øvrige bookingvilkår

Når du køber en billet til Grand Unplugged har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

  • Tilkøb af dobbeltværelse: DKK 850,-

Vi har sammensat en pragtfuld vinmenu til aftenens gourmetmiddag. 

  • Tilkøb af vinmenu: DKK  495,-

Sæt prikken over i'et med Grands skønne velkomstcocktail 

  • Tilkøb af velkomst cocktail: DKK 95,-

PRISER

Scenebilletter: Spisning og koncert i glassalen. DKK 1095,-

Restaurantbilletter: Spisning i Restaurant Grand - ståplads til koncert. DKK 995,-

tradeDoubler