Gå til hovedindhold

Grand Unplugged - Pernille Rosendahl

AFLYST - GRAND UNPLUGGED - Pernille Rosendahl - 28. marts 2020

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Det både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers. I dag har Rosendahl markeret sig som en af landets største kvindelige solister.

underholdning

Restaurant Grand

Restaurant Grand har skabt en forårsmenu der bevæger sig i skellet mellem det traditionsbundne og det fremadskuende. Med udgangspunkt i de håndværkstraditioner der siden 1897 har kendetegnet Restaurant Grand, byder vi foråret velkommen med en fremadskuende og elegant spiseoplevelse.

Ulrik Storm

Den erfarne DJ Ulrik Storm lægger igen lyd til Grand Unplugged afterparty. Ulriks tilstedeværelse bag pulten er altid velkommen og med hans skarpe ører, faste håndelag og sans for detaljen er festen i sikre hænder. Glæd dig til et formidabelt mix af de nye hits og gamle klassikere i samspil med de numre, vi havde glemt, vi elskede.

Læn dig tilbage og nyd loungestemningen.
Bartendere står klar til at mixe vores berømte cocktails

Bestillings- og boperiode

Køb dine billetter direkte hos os, og spar gebyrerne. 

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

Billetter kan købes online via ticketmaster.

https://www.ticketmaster.dk/event/pernille-rosendahl-grand-unplugged-billetter/477091

Øvrige bookingvilkår

Når du køber en billet til Grand Unplugged har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

  • Tilkøb af dobbeltværelse: DKK 850,-

Vi har sammensat en pragtfuld vinmenu til aftenens gourmetmiddag. 

  • Tilkøb af vinmenu: DKK  495,-

Sæt prikken over i'et med Grands skønne velkomstcocktail 

  • Tilkøb af velkomst cocktail: DKK 95,-

KONCERTEN ER AFLYST