Gå til hovedindhold

ON COLE THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB - ON-COLE - 21. SEPTEMBER 2019

MED BENJAMIN KOPPEL & SØREN SKO

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere. Sammen giver Benjamin Koppel & Søren Sko – med hjælp fra nogle af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.

Netop i år ville Nat King Cole være fyldt 100 år og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre.

ON-COLE

I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen On Cole med udvalgte klassikkere. Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske saxofon i centrum, høstede albummet anmelder roser og er en af de mest spillede jazz udgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

Klokken 20:00 slår vi officielt dørene op til The Grand Hotel Late Night Jazz Club. Allerede nu har du mulighed for at forudbestille spændende vine klassiske cocktails.

Klokken 21:00 starter koncerten, som vil vare ca. 75 minutter. 

Efter koncerten vil der være hyggejazz og natmad når vi i de tilstødende lokaler serevere vores klassiske smørrebrødsbuffet. 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

Bestillings- og boperiode

Køb dine billetter direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer. 

Øvrige bookingvilkår

TILKØB - Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

  • Enkeltværelse:      DKK  950,-
  • Dobbeltværelse:    DKK 1.050,-

PRIS

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - ON-COLE

Entré til koncert inklusiv natmad.  

ON-COLE:    DKK  645,-

tradeDoubler