Gå til hovedindhold

ANNAS FLUGT

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB - ANNAS FLUGT - 25. MAJ 2019

MED BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON), CÆCILIE NORBY (VOKAL), PETER ERSKINE (TROMMER), SCOTT COLLEY (BAS), KENNY WERNER (KLAVER)

Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!

ANNAS FLUGT

Benjamin Koppel har denne gang allieret sig med fænomenale Cæcilie Norby og fået nogle af de helt store internationale jazzstjerner til byen. Peter Erskine rangerer som en af verdens bedste trommeslagere især kendt for hans virke i Weather Report og Steps Ahead. På bas finder vi Scott Colley der i mange år har spillet sammen med jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall & Chris Potter for bare at nævne nogle få. Bag flyglet sidder Kenny Werner, den prisvindende top pianist der er kendt for sine fantastiske improvisationer.

ANNAS FLUGT tager udgangspunkt i Benjamin Koppels snart 97-årige tante Anna’s liv. Anna, født 1921, har haft et langt og begivenhedsrigt liv, hvor hun bl.a. under 2. Verdenskrig måtte flygte til Sverige, sammen med resten af sin jødiske familie.

Klokken 20:00 slår vi officielt dørene op til The Grand Hotel Late Night Jazz Club. Allerede nu har du mulighed for at forudbestille spændende vine klassiske cocktails.

Klokken 21:00 starter koncerten, som vil vare ca. 75 minutter.

Efter koncerten vil der være hyggejazz og natmad når vi i de tilstødende lokaler serevere vores klassiske smørrebrødsbuffet.

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

Bestillings- og boperiode

Køb dine billetter direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer. 

Øvrige bookingvilkår

TILKØB - Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

  • Enkeltværelse:      DKK  950,-
  • Dobbeltværelse:    DKK 1.050,-

PRIS

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - Annas Flugt

Entré til koncert inklusiv natmad  

Annas flugt:    DKK  645,-

tradeDoubler