Gå til hovedindhold

ANNAS FLUGT

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB - ANNAS FLUGT - 25. MAJ 2019

MED BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON), CÆCILIE NORBY (VOKAL), PETER ERSKINE (TROMMER), SCOTT COLLEY (BAS), KENNY WERNER (KLAVER)

Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!

ANNAS FLUGT

Benjamin Koppel har denne gang allieret sig med fænomenale Cæcilie Norby og fået nogle af de helt store internationale jazzstjerner til byen. Peter Erskine rangerer som en af verdens bedste trommeslagere især kendt for hans virke i Weather Report og Steps Ahead. På bas finder vi Scott Colley der i mange år har spillet sammen med jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall & Chris Potter for bare at nævne nogle få. Bag flyglet sidder Kenny Werner, den prisvindende top pianist der er kendt for sine fantastiske improvisationer.

ANNAS FLUGT tager udgangspunkt i Benjamin Koppels snart 97-årige tante Anna’s liv. Anna, født 1921, har haft et langt og begivenhedsrigt liv, hvor hun bl.a. under 2. Verdenskrig måtte flygte til Sverige, sammen med resten af sin jødiske familie.

MENU

Klokken 20:00 slår vi dørene op til Restaurant Grand, hvor du vil blive budt velkommen af hoteldirektør Lui Jensen. Vi serverer inden jazzkoncerten en let anretning hertil har du mulighed for at tilkøbe et væld af spændende vine fra både nær og fjern.

FIVE LINER

  • Grillede hvide asparges med fjordrejer og dildmayo
  • Limemarineret vildlaks med lakserogn og toast melba
  • Sprød pakke med kalvebryst og brisler serveret med sauce tatar
  • Unghaneterrin med puy-linser og lufttørret skinke
  • Fransk brie med ristet brioche og rabarberkompot

DESSERT

  • Klassisk jordbær Romanoff

 

Bestillings- og boperiode

Køb dine billetter direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer. 

Øvrige bookingvilkår

TILKØB - Velkomstcocktail & pindemadder

Start din aften med en forfrikende Springtime Collin’s lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup, soda. Hertil serveres pindemadder.  

  • Tilkøb af velkomstcocktail & pindemadder:    DKK  95,-

TILKØB - Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

  • Enkeltværelse:      DKK  950,-
  • Dobbeltværelse:    DKK 1.050,-

PRIS

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - Annas Flugt

Entré til koncert inklusiv middagsanretning i Restaurant Grand.  

Annas flugt:    DKK  645,-

tradeDoubler