Gå til hovedindhold

BRYLLUP

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

BRYLLUP

Individuelt planlagte bryllupper fra

DKK 1.195,- per person

facade

VELKOMST

Den røde løber og varmen fra de blafrende fakler møder Jer ved hotellets smukke hovedindgang. Indenfor står Jeres gæster i den storslåede sal med imponerende lysekroner i loftet. Brusende champagne er skænket i glassene, og I byder velkommen til Jeres romantiske dag.

Lad de storslåede hvælvinger og 120 år gamle lysekroner sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Den imponerende glassal dækkes smukt med hvide duge og blomster efter jeres ønsker.

Med en bryllupsfest på First Hotel Grand i Odense får i og jeres gæster en dag I aldrig vil glemme.

Bryllup

RECEPTION

Vores klassisk klædte tjenere står klar med bryllupskagen. Traditionen tro skærer I sammen det første stykke af den smukke kage. Og sammen med Jeres gæster nyder I eftermiddagen, hvor I har mulighed for at gå op på vores hyggelige tagterrasse. En lille oase midt i Odenses centrum.

 ”Alle vores forventninger blev afstemt, og detaljerne blev nøje planlagt. Vi har haft den mest fantastiske bryllupsfest. Det professionelle personale havde 100% styr på alt, så vi kunne nyde vores fest. Vi følte os hjemme i fortryllende lokaler, som kun First Hotel Grand kan levere. Der blev sørget for vores gæster til perfektion, så vi kunne holde vores drømmebryllup. Maden var super lækker og der var rigeligt.”

- Jonna og Thomas Elkrog Andersen

Bryllup

OPTAKT TIL MIDDAGEN

Små appetitvækkere bliver stillet frem, og vi serverer en lækker velkomstcocktail i den historiske Salon. I går til bords i vores pragtfulde sal med det store glasloft, der giver jer et unikt lys og en fornemmelse af at holde fest under åben himmel.

 

”Vi holdt vores bryllup på First Hotel Grand og havde verdens bedste oplevelse. Rammerne var helt fantastiske, maden i særklasse og teamet gjorde alt for, at give os den bedste dag – servicen var bare i top hele vejen! Jeg ville ønske vi kunne gifte os én gang til, så vi kunne gennemleve den fantastiske dag én gang til.”

- Camilla og Kenneth Due Christensen

Bryllup

BRYLLUPSMENUEN

Køkkenet sørger for en velkomponeret middag med fantastiske vine afstemt efter den bryllupsmenu, som vi sætter en ære i at sammensætte. Få en gastronomisk smagsoplevelse af de store og betjening i topklasse. 

Restaurant Grands kokke sammensætter menuen ud fra Jeres ønsker og overlader intet til tilfældighederne

restaurant

EN MAGISK AFTEN

Når solen er gået ned, har I nydt den dejlige middag, og selskabet summer af begejstring, mens i nyder kaffe og avec komplimenteret af søde og sprøde fristelser.  Lige før midnat er I parate til brudevalsen. Under stjernerne danser I tæt sammen, mens Jeres gæster samles om Jer.

“Vi holdte vores bryllup på Grand i Odense i januar 2019. Og dagen var med længder den bedste dag i vores liv - ikke mindst takket være personalet og omgivelserne på Grand. Helt fra planlægningens spæde skridt, på dagen og frem til tiden efter festen viste Grand sig som den allerbedste vært. Vi er enige om at forblive gifte, men skulle vi holde et bryllup igen ville vi uden at blinke vælge Grand i Odense.”

Kristina og Mark, Sloth-Nielsen

 

facade

ET BRAG AF EN FEST

Musikken bliver skruet op, og festen fortsætter i baren og på dansegulvet. Bartenderen fremtryller vidunderlige cocktails, både klassiske og de mere moderne. Ud på natten, når fødderne er dansetrætte, er den nyredte seng på Grand Suite klar på etagen lige over Jer. Jeres livs fest, Jeres bryllup på First Hotel Grand, har været lige, som I drømte om.

 ”Min mand og jeg holdt vores bryllup på First Hotel Grand. Dagen var intet mindre end perfekt og helt som vi ønskede os. Personalet var super søde, og var helt bestemt med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Maden var ligeledes super lækker – en dag vi vil huske resten af vores liv”!

- Lea Bülow-Jensen

DEN PERSONLIGE KONTAKT

På First Hotel Grand er vi med hele vejen fra prøvespisning til brunch dagen efter. Vores fornemste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.

Vi planlægger bryllupsfesten ud fra Jeres ønsker. Jeg er her til at hjælpe Jer hele vejen. 

Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på First Hotel Grand kan gøre Jeres bryllup til en uforglemmelig fest.

Casper Madsen

Food & Beverage manager

Direkte tlf.: +45 6520 6113

Mail: Casper.Madsen@firsthotels.dk

FIRST HOTEL GRAND

Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171