Gå til hovedindhold

Stine Bramsen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Stine Bramsen

Skyd weekenden igang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 20. Oktober 2023.  

Aftenen indledes af et glas velkomst drink efterfulgt af en koncertmenu i 4 serveringer med tilhørende vinmenu før aftenens hovednavn Stine Bramsens "Blond og blank" indtager scenen i Glassalen.

Siddepladser i koncertsalen tildeles efter først til mølle princippet.

Er i flere end to personer der ønsker at sidde sammen bedes billetterne bestilles samlet.

Storroste Stine Bramsen har samlet nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”

Grand Hotel byder Stine Bramsens ”The Acoustic Tour”, velkommen i Glassalen, og med sig har hun for første gang i karrieren, et hold af udelukkende kvindelige musikere.

Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve, at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live”

- Stine Bramsen. 

Bandet består af den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet. Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser, og arbejdet i øjeblikket på sit første soloalbum i eget navn. Anja Kolyova spiller til daglig bas i Total Hip Replacement.

Tidspunkt:

  • Dørene åbner klokken 18:00
  • Arrangementet starter klokken 18:30
  • Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00

Entrébillet 1.395,- kr, inkl. koncertmenu, vinmenu & velkomstcocktail.

KØB BILLET