Gå til hovedindhold

Mads Langer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Mads Langer

Skyd weekenden i gang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 17. november 2023. Aftenen indledes af et glas Champagne efterfulgt af Restaurant Grands koncertmenu i 4 serveringer før aftenens hovednavn Mads Langer indtager scenen i Glassalen.

Mads Langer befinder sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel. Han har gennem 15 år kravlet ind under huden på tusindevis af os med sin stemme og personlige sange, der også i udlandet bliver ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen "Lightning" fra det anmelderroste album "Where Oceans Meet".

Mads Langer er ikke kommet sovende til sin imponerende karriere og markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. Han adskiller sig fra mange af tidens store stjerner ved at han udover at synge også er en gudsbenådet musiker. Legende og frit skifter han mellem guitaren og klaveret, der er hans primære instrumenter.

Du kan se frem til en yderst sjælden intim koncertoplevelse når Mads Langer gæster Grand Hotel i Odense.

Siddepladser i koncertsalen tildeles efter først til mølle princippet. Er i flere end to personer der ønsker at sidde sammen bedes billetterne bestilles samlet.

Koncerten afholdes af: Grand Hotel Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Tidspunkt: Dørene åbner klokken 18:00
Arrangementet starter klokken 18:30
Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00

Entrébillet inkl. velkomst Champagne & koncertmenu
Pris: 1.695,- kr

KØB BILLET