Gå til hovedindhold

Caroline Henderson

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Caroline Henderson

Danmarks jazzdiva par excellence gæster Grand Hotel i sommeren 2023 i et længe savnet duo-setup, hvor jazz’en er i hovedsædet.

”Jeg glæder mig sådan til at komme ud og spille min duo-tour sammen med Nikolaj igen! Det er en del år siden vi sidst har spillet med denne opsætning og jeg ser frem til sammen med mit publikum at opleve nærværen og det intime rum". - Caroline Henderson

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i TV-serier både i ind- og udland. Derudover har hun turnéret landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, som udspringer af den verdenskendte TV-serie ’Vikings’, og har ligget nr. 1 i verden på den kendte streamingtjeneste.

Du kan se frem til en intim spise- og koncertoplevelse når Caroline Henderson gæster Grand Hotel i Odense.

Skyd weekenden i gang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 18. August 2023. Aftenen indledes af et glas Champagne efterfulgt af Restaurant Grands koncertmenu i 4 serveringer med tilhørende vinmenu før aftenens hovednavn Caroline Henderson indtager scenen i Glassalen.

Siddepladser i koncertsalen tildeles efter først til mølle princippet.

Er i flere end to personer der ønsker at sidde sammen bedes billetterne bestilles samlet.

Tidspunkt: Dørene åbner klokken 18:00
Arrangementet starter klokken 18:30
Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00

Entrébillet
Pris: 1.295,- kr
Inkl. velkomst Champagne, koncertmenu & vinmenu.

KØB BILLET