Gå til hovedindhold

Burhan G

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Burhan G

Oplev Burhan G helt tæt på når han giver en sjælden intimkoncert i Glassalen på Grand Hotel i Odense. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve en af landets ypperste popartister - "up close and personal."

I mere end ti år har Burhan G utvivlsomt holdt sin position i førerfeltet af dansk pop. Med massiv airplay har han samlet folket om nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows.

Der bliver næppe et øje tørt, når Burhan G med garanti lægger sit publikum ned med en hitparade af både personlige ballader og catchy melodier. Hans CV beretter om syv velkomponerede og velproducerede studiealbums, som gennem tiden har høstet utallige guld- og platinplader. Bagkataloget tæller blandt andet smashere som ‘Kalder Mig Hjem’, ‘Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv’, ‘Mest Ondt, ‘Tættere På Himlen’ og ‘Karma’.

Glæd dig til en aften hvor en talentfuld og rendyrket popartist, inviterer dig helt tæt på med personlige beretninger og en klokkeklar vokal. Skyd weekenden i gang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 29. September 2023.

Aftenen indledes af et glas Champagne efterfulgt af Restaurant Grands legendariske skaldyrstårn før aftenens hovednavn Burhan G indtager scenen i Glassalen.

Siddepladser i koncertsalen tildeles efter først til mølle princippet. Er i flere end to personer der ønsker at sidde sammen bedes billetterne bestilles samlet.

Koncerten afholdes af: Grand Hotel Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Tidspunkt: Dørene åbner klokken 18:00
Arrangementet starter klokken 18:30
Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00

Pris: 1.795,- kr
Entrébillet inkl. Champagne til velkomst samt Skalddyrsservering: Plateau de fruits de mer.

KØB BILLET

Skaldyrsservering: Plateau de fruits de mer.

BEARII CAVIAR 10g
Caviar per couvert.

BRETAGNE ØSTERS
2 stk friske franske østers med grillet citron.

DANSK SORTHUMMER
1/2 kogt hummer pr. couvert.

BLÅMUSLINGER
Dampet i hvidvin med friske urter

KAMMUSLING
Norsk dykkerfanget kammusling med friskhakket æble og dildolie.

JOMFRUHUMMER
Ristede jomfruhummer i urter og smør.

SØKOGTE REJER
Store søkogte rejer med skal.

KRABBEKLØR
Klør fra nordatlantisk taskekrabbe.

TILBEHØR
Aioli, hummermayonaise, luftigt surdejsbrød, boghvede blinis med rødløg og fed fraiche serveres a part.