Gå til hovedindhold

Annika Aakjær - Udsolgt

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Annika Aakjær - Udsolgt

Skyd weekenden igang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 3. Marts 2023. Aftenen indledes med en cocktail fra Grand Bar efterfulgt af Restaurant Grands koncertmenu i 4 serveringer med eksklusiv vinmenu før aftenens hovednavn Annika Aakjær indtager scenen i Glassalen.

2020/2021 blev ikke de år Annika Aakjær regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter med 1000 publikummer og en koncert på Skanderborg Festivals store Bøgescene, blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn.

Men det blev også et år hvor Annika fik et massivt hit med singlen POP. En single om det 2020 som ramte Annika lige efter et svært breakup: “Det var næsten til at grine af og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang my old friend” skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts 2020 hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP”

Annika har startet 2022 med singlen "T-shirt". En svingende erindringssang, om de år hvor crop-tops sidste gang var på mode, de år hvor Britney med lolitalook sang sin optur, før derouten, hvor creamy sang børnesange i mavebluser, som det dengang hed, pakket ind i en slet skjult seksualisering.

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu tre af slagsen, med en fjerde på vej.

Tidspunkt:

  • Dørene åbner klokken 18:00
  • Arrangementet starter klokken 18:30
  • Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00

Entrébillet 1.495,- kr, inkl. koncertmenu, vinmenu & velkomstcocktail.

KØB BILLET