Gå til hovedindhold

The Grand Hotel Late Night Jazz Club

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen.

Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne. Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre. 

Musikk

NYHED: ON-COLE

First Hotel Grand byder sammen med Benjamin Koppel velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club. En stribe af eksklusive jazzkoncerter hvor biletterne er få, niveauet højt og stjernerne store. Glassalen unikke akustik gør for en fortrinlig jazzoplevelse hvor du kommer helt tæt på nogle af de største internationale jazzmusikkere.

Dette efterår kan du opleve On-Cole.

Albummet On-cole af Søren Sko & Benjamin Koppel blev i 2018 en stor succes både internationalt og i Danmark. Pladen er en hyldest til crooner legenden Nat King Cole og høstede efter sin udgivelse rosende anmeldelser og blev en af de mest spillede jazz udgivelser sidste år.   

Musikk

ET VELKOMMENT GENHØR

Både Søren Sko og Benjamin Koppel har hver for sig gjort deres entre på scenen i glassalen på First Hotel Grand og det er os en særlig fornøjelse igen at byde dem velkommen, denne i selskab af nogle af nordens bedste jazzmusikkere når de sammen hylder crooner legenden Nat King Cole i et brag af en jazzkoncert. 

Nat King Cole ville i år have fyldt 100 år og der er derfor ikke noget mere passende end at hylde det musiske jazztalent med et brag af en jazzkoncert. Søren Sko’s umiskendelige rock stemme bliver denne aften rammesat af Bejnamin Koppels melodiske saxofon og akkompagneret af nordens største jazztalenter. Gå ikke glip af denne unikke jazzoplevelse på First Hotel Grand. 

tradeDoubler