Gå til hovedindhold

Events

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Events

underholdning

GRAND UNPLUGGED

First Hotel Grand er stolt over at kunne præsentere en oplevelse af de helt store! Vi kombinerer det bedste fra gastronomien med det bedste fra den danske musikscene.

Programmet er spækket med stjerner og kokke i en sammensætning, der ikke er set før. Vi topper eventet med afterparty, hvor DJ Ulrik Storm og vores bartendere mixer alt, det du godt kan lide!

jazz club Glassalen

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre. 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

jazz club Glassalen

GRAND TRADITION

First Hotel Grand er bygget til Højtider, traditionsrige arrangementer og prægtige fester. Oplev stemningen på First Hotel Grand når vi år efter år holder traditionerne i hævd med massere af spændende arrangementer.

Årets højdepunkt er naturligvis Grand Nytårsgalla der igen i år er størrere en nogensinde før og byder på festivitas af højeste rang.

Grand Tradition