Gå til hovedindhold

Bryllupper & fester

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bryllup eller fest på Fyn?

Lad storslåede hvælvinger og 120 år gamle lysekroner sætte scenen for en dag, hvor vi sørger for alt fra start til slut. Jeres bryllupsfest på First Hotel Grand i Odense giver jer og jeres gæster en dag I aldrig vil glemme.

Vi er med hele vejen fra prøvespisning til brunch dagen derpå og sikrer, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en "once-in-a-lifetime" begivenhed.

Vi garanterer, at du får:

  • Professionel service i hele processen
  • Danmarks smukkeste rammer
  • Den bedste mad

restaurant

Dette får du

Begynd med en lækker velkomstdrink. Det kan enten være boblende champagne eller en lækker cocktail fra Grand Bar. Og nyd den smukke arkitektur, de historiske rammer og nogle af Odenses mest romantiske lokaler.

Herefter vil køkkenet sørge for en velkomponeret middag med fantastiske vine afstemt efter den bryllupsmenu, som vi sætter en ære i at sammensætte. Få en gastronomisk smagsoplevelse af de store og betjening i topklasse. 

Fortsæt aftenen med kaffe og bryllupskage og få et minde for livet med en smuk brudevals. Når aftenen går på hæld, kan I byde gæsterne på natmad og måske selv trække jer tilbage.

Har I bryllupsgæster, som kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Vi har 135 værelser, nogle i enkel, moderne stil og andre i klassisk, romantisk slotsstil.

På hotellet findes bryllupslokaler for enhver smag - Storslåede sale, hyggelige saloner og charmerende bar. Vi sætter en ære i at bidrage til jeres måske største dag.

restaurant

Det siger vores gæster

”Alle vores forventninger blev afstemt, og detaljerne blev nøje planlagt. Vi har haft den mest fantastiske bryllupsfest. Det professionelle personale havde 100% styr på alt, så vi kunne nyde vores fest. Vi følte os hjemme i fortryllende lokaler, som kun First Hotel Grand kan levere. Der blev sørget for vores gæster til perfektion, så vi kunne holde vores drømmebryllup. Maden var super lækker og der var rigeligt.”
- Jonna og Thomas Elkrog Andersen

”Vi holdt vores bryllup på First Hotel Grand og havde verdens bedste oplevelse. Rammerne var helt fantastiske, maden i særklasse og teamet gjorde alt for, at give os den bedste dag – servicen var bare i top hele vejen! Jeg ville ønske vi kunne gifte os én gang til, så vi kunne gennemleve den fantastiske dag én gang til.”

- Camilla og Kenneth Due Christensen

”Min mand og jeg holdt vores bryllup på First Hotel Grand. Dagen var intet mindre end perfekt og helt som vi ønskede os. Personalet var super søde, og var helt bestemt med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Maden var ligeledes super lækker – en dag vi vil huske resten af vores liv”!
- Lea Bülow-Jensen

tradeDoubler