Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Kolding

Kolding byder på sjov og aktiviteter for både store og små!

Find jeres næste familieeventyr, udforsk byens kulturelle tilbud, eller vær aktiv og gå op oplevelse i den smukke natur rundt om Kolding. 

Trapholt Museum

Vær kulturel i Trapholt

Trapholt er et af de største og mest populære museer i Danmark. Her finder du både billedkunst, kunsthåndværk, design samt moderne møbeldesign fra kendte arkitekter og designere, heriblandt Arne Jacobsen.

Oplev mange spændende og unikke udstillinger på Trapholt, faste som nye. Med 8 gallerier og 2500 kvm udstillinger er der noget nyt at se hver gang. Museet tilbyder guidede ture og der er masser af aktiviteter for hele familien – også børn. Hele museet er handikapvenligt og der tilbydes gratis parkering. 

Billede af: Bang Clemme Film & Openhouse, VisitDenmark.com

udendørs

Rejs tilbage i tiden i Koldinghus

I hjertet af Kolding finder du et stykke af Danmarks historie, nemlig Koldinghus.

Koldinghus blev bygget i 1200-tallet og i 1808 brændte slottet ned og efterlod kun ruiner.

I dag huser slottet et museum med fantastiske udstillinger samt specialudstillinger fra både for- og nutiden. Bliv opslugt af den lange historie, mens du går på slottets gange. Besøg Koldinghus’ fangekælder og mærk kuldegysningerne sprede sig. Tag forbi slottets balsal og oplev rummet som holdte kongelige og festlige begivenheder for nogle af Danmarks mest populære konger og dronninger, blandt andet Christian d. 4, der var med til at bygge Koldinghus. På slottet kan du medbringe hele familien, børn som voksne, da der er flere forskellige aktiviteter at give sig til.

Dronning Dorothea badstue Kolding

Slap af i Dronning Dorothea's Badstue

Dronning Dorotheas Badstue er et wellness- og spafacilitet i centrum af Kolding, hvor du kan få en dejlig og behagelig oplevelse og blive forkælet. Wellnessbehandlingerne giver gratis adgang til svømmehallen der ligger i nøjagtig samme bygning. Du kan frit tage børn som gamle med og her kan man plaske rundt i de mange swimmingpools med rutsjebane og vipper. Så tag afsted og oplev, hvordan behandlingerne fylder dig med energi i både krop og sjæl som forbereder dig på hverdagen. 

Billede fra Dronning Dorotheas Badstue

Geografisk Have Kolding

Gå tur i Geografisk Have

Geografisk Have er en stor botanisk have i Kolding, hvor du vil opdage træer, buske og blomster fra næsten alle verdensdele. I den næsten 100 år gamle have kan du finde sorter fra både Japan, Kina, Nordamerika mm. som vil efterlade dig med en enestående oplevelse af natur. Hvem ved, måske finder du inspiration til din egen have.

I Geografisk Have kan du medbringe hele familien – store som små. Lad børnene gå på opdagelse i grotterne, eller tag hen og se minatureudgaven af Kolding by. 

Billede fra geografiskhave.dk/