Gå til hovedindhold

750 års jubilæumsshow

Tilbud: 750 års jubilæumsshow

Når Dronning Dorothea Teatrets store festspil bliver afholdt til sommer, vil det i anledningen af Koldinghus’ 750 års jubilæum finde sted i den stemningsfyldte slotsgård.

Jubilæumsshowet bliver en blanding af show og koncert med udgangspunkt i historiske højdepunkter fra byen og slottet, og du vil høre historier om både kongelige som Dronning Dorothea og Kong Christian den 4. og mere folkelige figurer som Krøbbel Johanne og Niels Kusk.

Det hele bliver flettet sammen af kendte klassiske og moderne musicalnumre fremført af et storslået orkester, fantastiske solister og kor, dygtige dansere, og ikke mindst Koldings egen Stig Rossen som er hovednavnet i hele showet.

Stig Rossen kan selv fejre 30 års jubilæum som professionel kunstner og entertainer i 2018, og det vil naturligvis også blive markeret i forestillingen. Det bliver et magisk og nostalgisk show af de helt store, når det opføres under åben himmel i Koldinghus slotsgård, som traditionen foreskriver det. En oplevelse som vil pirre alle sanser, omgivet af en kulisse der ikke findes smukkere. Vi glæder os til at fejre jubilæet på Koldinghus sammen med dig!

Bestillings- og boperiode

Reservation kan alle dage frem til 16. august 2018

Bo-periode: 28. juli - 17. august 2018

Kr. 586,00 pr. person i delt dobbeltværelse

Kr. 886,00 pr. person i enkeltværelse

Prisen inkluderer: billetter til festspillet, overnatning på dejligt værelse og vores store og indbydende morgenbuffet

Parkering tilbydes til særpris på kr. 50,00 i hotellets aflåste kældergarage

Booking: 750 års jubilæumsshow

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
tradeDoubler