Gå til hovedindhold

Kolding

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Kolding ved stationen og busterminalen

First Hotel Kolding er vores eneste hotel i byens centrum. Hotellet ligger lige ved togstationen og busterminalen og er særligt godt egnet, hvad enten du ønsker at opleve byen eller har gøremål i nærområdet. LEGOLAND ligger kun en halv times kørsel fra hotellet. Desuden er der en række attraktioner både i og omkring Kolding centrum, ikke mindst Koldinghus og Trapholt. Med kollektive trafikforbindelser lige udenfor døren, kan du nå de fleste steder uden det mindste stress.

Kolding er et populært rejsemål, og hvad enten du ønsker hotelophold i forbindelse med LEGOLAND eller i forbindelse med museumsbesøg, golfophold, forretningsrejse eller romantisk weekendophold, så er First Hotel Kolding et godt alternativ. Morgenmad og WiFi er naturligvis inkluderet i prisen.

Vores hoteller i Kolding

  • Executive dobbeltværelse
    Banegårdspladsen 7, 6000 Kolding
    Book nu!
    First Hotel Kolding er et lækkert hotel midt i Kolding centrum med 132 stilrene, moderne værelser og al tænkelig komfort. Hotellet ligger ved Slotssøen og et stenkast fra Koldinghus. Det er nemt at ankomme både med bus og tog, da togstationen er vores genbo. Kører du i bil, har vi en aflåst parkeringsgarage under hotellet. Er du turist, eller har du tid tilovers efter et møde, har Kolding et væld af kulturelle tilbud. Besøg Trapholt Museum, der er Danmarks eneste museum, hvor du kan se...