Gå til hovedindhold

Wallmans Dinner Show

Tilbud: Wallmans Dinner Show

Show, 4-retters middag & natklub – den perfekte aften ude.

1 million gæster
Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

4-retters middag & fantastiske shownumre
I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Rock og savnede stjerner
Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer.

Fra Fransk Cabaret til H.C. Andersen
Vi tager også en rejse både til den forførende franske cabaret med glitrende kostumer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Fantastisk akrobatik og underholdende artisteri
ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Kom helt tæt på!
Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Madonna-finale
Aftenen kulminerer i en forrygende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Showet spiller fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Læs mere om showet, programmet og vores menuer på www.wallmans.dk.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Bestillings- og boperiode

Sådan bestiller du:

Kontakt os på mail på cph.cityres@firsthotels.dk. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og ved ledig kapacitet.

Bemærk venligst, at du betaler for både hotelovernatning og indgangsbilletten til Wallmans Dinner Show. Betaling sker ved indcheck. Nemt og enkelt.

Annullering:

Ønsker du at annullere en bestilling, henviser vi til Wallmans afbestillingsvilkår, som du finder på Wallmans hjemmesider.

Læs mere på https://wallmans.dk/

Åbningstider:

  • Dørene åbnes til foyeren kl. 17.30
  • Baren i foyeren lukker kl. 18.00
  • Showstart kl. 18.30
  • Natklub fra kl. 22.40

Fra kr. 1.227,-

Booking: Wallmans Dinner Show

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
tradeDoubler