Gå til hovedindhold

Wallmans Dinner Show

Anmelderrost Show i Wallmans | Urban Nights

Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Giv slip, når vi tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik!

En filmisk rejse
Showet Urban Nights skydes i gang af et helt særligt nummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder! Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live!
Fra Adele’s køkken til togtur med sexede AC/DC
Glæd dig til en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, og senere en hæsblæsende togtur med rocklegenderne AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan også se frem til en nyskabende fortolkning af musikalske højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story og til vores populære celebrationnummer. Denne sæson fejrer vi vores gæster med charmerende crooner-klassikere i ægte ”Rat Pack”-stil.

Akrobatik i verdensklasse
Hold vejret, når tæppet går op for spektakulær akrobatik og artisteri! Oplev en jonglør i verdensklasse, en ekstremt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed!

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerer i en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest, der samtidig bliver en forrygende start på natklubben.

Læs mere om showet, programmet og vores menuer på www.wallmans.dk.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Bestillings- og boperiode

Åbningstider: 

  • Dørene åbnes til foyeren kl. 17.30
  • Baren i foyeren lukker kl. 18.00.
  • Showstart kl. 18.30
  • Natklub fra kl. 22.40

Øvrige bookingvilkår

Kontakt os på mail på cph.cityres@firsthotels.dk. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og ved ledig kapacitet.

Bemærk venligst, at du betaler for både hotelovernatning og indgangsbilletten til Wallmans Dinner Show. Betaling sker ved indcheck. Nemt og enkelt.

Annullering:
Ønsker du at annullere en bestilling, henviser vi til Wallmans afbestillingsvilkår, som du finder på Wallmans hjemmesider. Læs mere på www.wallmans.dk

Fra kr. 1.227,- per person per nat

tradeDoubler