Gå til hovedindhold

Wallmans Dinner Show

Ny sæson - nyt show – ny fest

Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans!

Wallmans Dinnerparty København

Artist i suppen 
Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show.

Crazy humor i særklasse 
Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Intens spænding
Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

Do you wanna rock? 
Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

Bestillings- og boperiode

Åbningstider: 

  • Dørene åbnes til foyeren kl. 17.30
  • Baren i foyeren lukker kl. 18.00.
  • Showstart og dinnerparty kl. 18.30
  • Natklub fra kl. 23.00

Øvrige bookingvilkår

Kontakt os på mail på cph.cityres@firsthotels.dk. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og ved ledig kapacitet.

Bemærk venligst, at du betaler for både hotelovernatning og indgangsbilletten til Wallmans Dinner Show. Betaling sker ved indcheck. Nemt og enkelt.

Annullering:
Ønsker du at annullere en bestilling, henviser vi til Wallmans afbestillingsvilkår, som du finder på Wallmans hjemmesider. Læs mere på www.wallmans.dk

Fra kr. 1.227,- per person per nat