Gå til hovedindhold

Mad & drikke

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Spis på Louises Fiskebar

Louises Fiskebar

Louises Fiskebar

Velkommen til vores nye fiske- og skaldyrsrestaurant, Louises Fiskebar!

København kan betragtes som den første havn på vej til kontinentet, og da adgangen til verdens bedste fisk og skaldyr ligger lige for, blev ideen om et brasserie i kontinental stil født. Navnet Louises Fiskebar så dagens lys. Beliggende midt i et knudepunkt mellem Europa og Skandinavien, vil du som gæst føle at spisebordet på Louises Fiskebar afspejler det bedste fra begge verdener.

Maden er ukompliceret. Menuen er varieret. Smagene er både klassiske og innovative. Gode råvarer spiller hovedrollen, og du kan nemt se og smage, hvad du spiser. Uanset om du vælger vores fortolkning af de klassiske smørrebrød til frokost eller du besøger os om aftenen, vil menuen have mange små retter og retter med fokus på fisk og skaldyr. Kød og vegetariske retter er selvfølgleig også repræsenteret.

Velkommen til en uformel og venlig atmosfære i historiske omgivelser.

Åbningstider:
Frokost
Tirs – lørdag: 12:00 – 15:30

Middag
Man – lørdag: 17:30

Restauranten har lukket hele søndag og til frokost mandag, men der er mulighed for at bestille drikkevarer og snacks fra 07.30 - 15.30. 

Køkkenet lukker
Man – torsdag: 21:30 
Fre – lørdag kl 22:00

Fiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong Frederik

Jul på Louises Fiskebar

Tæl ned til jul med vores specielle julemenu på Louises Fiskebar. Nyd fire lækre serveringer, som vil tage dine smagsløg på en magisk julerejse. 

Uanset om du planlægger en intim julemiddag for to eller en julefrokost med vennerne byder Louises Fiskebar på en aften, I sent glemmer.

restaurant

Nyd vores lækre morgenmad

Start dagen med vores udsøgte morgenmadsbuffet der bliver serveret i restauranten i stueetagen. Morgenmaden er enkel og lækker: pålæg, ost, æg, croissanter, brød og fruigt. Slap af og få god energi til en dag på farten, enten om du skal til møder eller opleve København.

Morgenmaden serveres:

  • Mandag - fredag 6.30 - 10.30
  • Lørdag - søndag 7.00 - 11.00
tradeDoubler