Gå til hovedindhold

Jul og nytår 2020 på Louises Fiskebar

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Fejr jul og nytår 2020 på Louises Fiskebar

Jul og nytår 2020 nærmer sig med hastige skridt. Orker du heller ikke besværet med at stå for den store jule- eller nytårsmiddag – og opvasken der følger? Læn dig tilbage og nyd godt af både mad og drikke, mens vi sørger for den magiske stemning, både før jul, på juleaften og nytårsaften på Louises Fiskebar.

Jul på Louises Fiskebar

Tæl ned til jul med vores specielle julemenu på Louises Fiskebar. Nyd fire lækre serveringer, som vil tage dine smagsløg på en magisk julerejse.

Uanset om du planlægger en intim julemiddag for to eller en julefrokost med vennerne byder Louises Fiskebar på en aften, I sent glemmer.

restaurantFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong FrederikFiskerestaurant Louises Fiskebar First Hotel Kong Frederik

Oplev en magisk juleaften

Nyd en magisk juleaften med traditionsrig julemiddag, nøje udvalgte vine og hyggelig julestemning på Louises Fiskebar.

Vi tilbyder en udsøgt 3-retters menu, med husets hjemmegravad laks, klassisk andesteg og sprød gris, samt klassisk risalamande med kirsebærsauce.  

PRISER:
-  Julemenu:  495,-
-  Vinmenu:   425,-
-  Saftmenu:  295,-

Nytårsaften

Fejr nytårsaften i København

Oplev en uforglemmelig nytårsaften! Spring ind i 2020 med en kulinarisk 8-retters oplevelse og udsøgte vine på Louises Fiskebar i hjertet af København.

Vores kokke har sammensat en overdådig nytårsmenu med blandt andet torsk, østers, krabbe, hummerbisque, oksemørbrad og to desserter! Med i menuen får du også kransekage ”to go”, så du kan se det flotte fyrværkeri på Rådhuspladsen.

Velkommen til et brag af en fest!

Nytår kan hurtigt blive en lang fest. Book dig ind på en dejlig hotelovernatning på First Hotel Kong Frederik - du kommer til at sætte pris på det dagen derpå. 

PRISER:
-  Nytårsmenu:  995,-
-  Vinmenu:       695,-
-  Saftmenu:      295,-