Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

KOMPAS Hotel Aalborg – First Partner Collection tilbyder 110 flotte og velindrettede værelser, der er designet til at gøre dit hotelophold i Aalborg så afslappet og behageligt som muligt. Alle værelserne tilbyder moderne faciliteter. Vi tilbyder også en unik hotellejlighed med køkken og plads til 7-9 sovende gæster.

Alle vores værelser er røgfrie, men vi har et behageligt og overdækket udendørs-rygeområde, som du altid er velkommen til at benytte.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Standard-værelserne i vores historiske fløj er rummelige og lyse. Værelserne er indrettet med en enkeltseng samt skrivebord med stol, klædeskab og badeværelse med brusebad. Alle Standard-værelserne blev grundigt nyrenoveret i 2023 med nye møbler, flotte vægbilleder og detaljer i messing. Værelserne er blandt vores mest benyttede takket være den høje komfort til en god pris. De har alt, hvad du måtte have behov for til et behageligt og afslappende hotelophold i Aalborg.
Book
Standard enkeltværelse. Billede.Standard enkeltværelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Business Standard

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Business Standard-værelserne tilbyder en kombination af hjemmekontor og hotelværelse. De er et oplagt valg for forretningsgæster, som søger komfort og god plads til at arbejde. Værelserne er beliggende på første, anden og tredje sal i vores historiske bygning, som blev nyrenoveret i 2023. Vores Business Standard-værelser er indrettet i en lys nordisk stil med hæve-sænkebord, 24” computerskærm, mus, tastatur og docking-station. Her får du alt hvad du har for, hvad enten du trænger til afslapning eller ro og plads til at fokusere på dit arbejde.
Book
Business Standard værelse. Billede.Business Standard værelse. Billede.Business Standard værelse. Billede.Business Standard værelse. Billede.

Standard Family

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Standard Family-værelserne er oplagt til jer, som søger fleksibilitet. Her kan I bo op til fire personer i ét værelse med dobbeltseng og 2 ekstra opredninger i lækre nye køjesenge, som slås ud fra væggen. Værelserne er beliggende på første, anden og tredje sal i vores historiske bygning, som blev nyrenoveret i 2023. De er indrettet i en charmerende og lys nordisk stil og indeholder foruden senge også skrivebord med stol samt hvilestol. På badeværelset er der toilet og brusebad. Standard Family-værelserne er indrettet med alt hvad I skal bruge for til et godt hotelophold i Aalborg.
Book
Standard familieværelse. Billede.Standard familieværelse. Billede.Standard familieværelse. Billede.

Standard Doubbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Standard-værelserne i vores historiske fløj er rummelige og lyse. Værelserne er indrettet med dobbeltseng skrivebord med stol, klædeskab og badeværelse med brusebad. Alle Standard-værelserne blev grundigt nyrenoveret i 2023 med nye møbler, flotte vægbilleder og detaljer i messing. Værelserne er blandt vores mest benyttede takket være den høje komfort til en god pris. De har alt, hvad du måtte have behov for til et behageligt og afslappende hotelophold i Aalborg. På dobbeltværelserne er der mulighed for at få 1 ekstra opredninger, så der er plads til hele familien.
Book
Standard dobbeltværelse. Billede.

Superior Doubbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Vores Superior-værelser er det oplagte valg for dig, som er på forretningsrejse og har brug for lidt ekstra luksus efter fyraften, eller den, som ønsker lidt mere kvalitet under opholdet i Aalborg. Værelserne, der er beliggende i vores nye bygning fra 2019, er mere eksklusive end vores Family og Standard-værelser. Superior-værelserne er indrettet i en charmerende nordisk stil, og møblementet består af dobbeltseng, skrivebord med stol og hvilestol. Badeværelset har brusebad.
Book
Superior dobbeltværelse. Billede.Superior dobbeltværelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Superior Dobbel Med Balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Vores Superior-værelser er det oplagte valg for dig, som er på forretningsrejse og har brug for lidt ekstra luksus efter fyraften, eller den, som ønsker lidt mere kvalitet under opholdet i Aalborg. Værelserne, der er beliggende i vores nye bygning fra 2019, er mere eksklusive end vores Family og Standard-værelser. Superior-værelserne er indrettet i en charmerende nordisk stil, og møblementet består af dobbeltseng, skrivebord med stol og hvilestol. Badeværelset har brusebad. Du har desuden din egen sydvendte balkon.
Book
Superior dobbeltværelse. Billede.Badeværelse. Billede.Superior dobbeltværelse. Billede.Altan. Billede.Superior dobbeltværelse. Billede.

Hotellejlighed

Værelset passer til:
Størrelse: 100 m²
For grupper på mellem 7 og 9 personer er vores hotellejlighed med sine fire værelser, store badeværelse, eget køkken, egen altan og egen indgang en helt unik hotelmulighed i hjertet af Aalborg. Med sine 100 m² består den meget rummelig lejlighed af et stort opholdsrum med sofagruppe, spisebord med stole samt 3 soveværelser med i alt 7 sengepladser. Det store soveværelse indeholder en dobbeltseng og enkeltseng, og de 2 mindre værelser er indrettet med 2 enkeltsenge (twin-senge), der enten kan benyttes som individuelle enkeltsenge eller som dobbeltseng. Dertil er der mulighed for 2 ekstra opredninger. Lejligheden har masser af skabsplads, og i køkkenet er der køleskab, 2 kogeplader, kombiovn, elkedel samt service til 9 personer.
Seng og kapacitet
3 soveværelser og 7 sengepladser
Book
Lejlighed soveværelse. Billede.Lejlighed soveværelse. Billede.Lejlighed badeværelse. Billede.Lejlighed køkken. Billede.Lejlighed. Billede.

Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 40 m²
Suiten er den ultimative løsning til dig, som ønsker plads, lys og luksus. Den 40 m² store suite er beliggende i øverste etage på vores nyeste bygning og består af et opholdsrum, soveværelse og badeværelse. Suiten er indrettet i nordisk stil med kvalitetsmøbler. I opholdsrummet kan du slappe af i sofagruppen eller sætte dig tilrette ved skrivebordet. Soveværelset er indrettet med en dobbeltseng i høj kvalitet, og det rummelige badeværelse har både brusekabine og fritstående badekar. Derudover kan du nyde sol og udsigt fra din egen sydvendte balkon. Der er desuden mulighed for at udvide suiten med et ekstraværelse en-suite på 20 m², som kan indrettes til f.eks. kontor, mødelokale, øverum, ekstra soveværelse, eller hvad du måtte have behov for. Det ekstra hotelværelse har eget badeværelse.
Book
Suite. Billede.Suite. Billede.Badeværelse. Billede.Suite. Billede.